Mafra Deca Flash 4.5L sprej za uklanjanje ljepljivih tvari

380.00kn

Mafra Deca Flash 4.5L sprej za uklanjanje ljepljivih tvari je vrlo učinkovito sredstvo za uklanjanje katrana, smole i ljepila s površina eksterijera vozila. Sigurno za sve površine eksterijera vozila.

Mafra Deca Flash 4.5L sprej za uklanjanje ljepljivih tvari:
◘ 4.5L pakiranje
◘ Profesionalno sredstvo
◘ Brzog djelovanja

Availability: Na zalihi SKU: 00709 Kategorija: Marka:
Vidi košaricu

Opis

Mafra Deca Flash 4.5L sprej za uklanjanje ljepljivih tvari je jedan od najpopularnijih sprejeva za uklanjanje katrana i ljepila u svijetu hobi i profi majstora.
Katran i ljepilo predstavljaju veliki problem na svakom laku jer se teško uklanjanju, a nestručnim uklanjanjem mogu “povući” i lak i zaštitu s površina eksterijera.

Deca Flash je, u ovoj ponudi, u količini od 4.5L što je profesionalno pakiranje, a dolazi i u pakiranju od 250 ml. Samo sredstvo je iznimno jednostavno za aplikaciju – našprica se na površinu, pričeka nekoliko minuta, a zatim ispere. Deca Flash neće oštetiti niti jednu površinu eksterijera, a vrlo je važno ne koristiti ga na vrućim površinama ili direktnom suncu.

Mafra Deca Flash 4.5L sprej za uklanjanje ljepljivih tvari je odličan izbor kod uklanjanja parafinskih voskova s novih vozila koja dolaze zaštićena u auto salone.

Dodatne informacije

Težina 4100 g

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Mafra Deca Flash 4.5L sprej za uklanjanje ljepljivih tvari:

  1. Našpricati na površinu koja je kontaminirana ljepilom ili katranom.
  2. Ostaviti da djeluje nekoliko minuta, a zatim isprati obilnom količinom vode.
  3. Ne koristiti na direktnom suncu ili na vrućim površinama.