Mafra Icarus 6kg sredstvo za čišćenje

59.80 (450.56 kn)

Mafra Icarus 6kg sredstvo za čišćenje je vrlo učinkovito koncentrirano sredstvo za pranje vanjskih površina svih vrsta zrakoplova te je siguran za sve materijale uključujući aluminij, titan, čelik, kompozitne strukture, karbon…

Mafra Icarus 6kg sredstvo za čišćenje:
◘ 6kg ~ 90+ litara tekućine za pranje
◘ po specifikaciji Boeing D6-17487
◘ 
Siguran za sve površine eksterijera

Availability: Na zalihi SKU: 00994 Kategorija: Marka:
Vidi košaricu

Opis

Mafra Icarus 6kg sredstvo za čišćenje je proizvod za pranje i čišćenje površina eksterijera na zrakoplovima, izrađen prema specifikaciji Boeing D6-17487.

Icarus se koristi za čišćenje svih površina eksterijera, s naglaskom na aluminijske površine (bilo polirane poput napadnih ivica krila ili bojanih dijelova trupa).
Odlično čisti masti, ulja, prašinu, tragove ispušnih plinova na oplatama motora i zahvaćenih dijelova trupa/krila, te ostalih nečistoća s kojima se zrakoplovi susreću u redovnom prometu.
Icarus je u potpunosti siguran za sve površine uključujući aluminij, titan, magnezij, čelik, karbon, kompozitne strukture, itd.

Mafra Icarus 6kg sredstvo za čišćenje je prošlo najstrože testove po specifikaciji Boeing D6-17487 te se može koristiti na svim zrakoplovima koji prihvaćaju navedenu Boeing specifikaciju. Za navedenu specifikaciju i odobrenje kontaktirajte proizvođača zrakoplova, svoj maintenance centar ili podatke pronađite u AMM-u (engl. Aircraft Maintenance Manual) pazeći da se služite trenutnom službenom revizijom priručnika.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Mafra Icarus 6kg sredstvo za čišćenje”

Mafra Icarus 6kg sredstvo za čišćenje:

  1. Proizvod razrijediti 1:15-20 s vodom za redovno pranje eksterijera zrakoplova.
  2. Sredstvo se može nanijeti i pomoću spreja ili rukom.
  3. Kod tvrdokornih mrlja proizvod se može koristiti i u jačem omjeru (npr. 1:5).
  4. Ostaviti proizvod da djeluje nekoliko minuta, a zatim obilno isprati vodom.
  5. Prije pranja postupiti po uputama iz standard practice dijela AMM-a, pokriti pitot cijevi i static portove, AOA senzore, OAT senzore, i dr. potrebne dijelove zrakoplova koje zahtjeva proizvođač zrakoplova.