Mafra Pulimax 25L sredstvo za čišćenje interijera

999.00kn

Mafra Pulimax 25L sredstvo za čišćenje interijera je sredstvo za generalno čišćenje površina interijera koje ima velik broj obožavatelja u svijetu čišćenja i detailinga vozila. Efikasno, povoljno, izdašno. Veliko pakiranje namijenjeno je prijevoznicima s velikom flotom vozila.

Mafra Pulimax 25L sredstvo za čišćenje interijera:
◘ 25L pakiranje
◘ Snažno djeluje i na najteže mrlje
◘ Ugodnog mirisa

Availability: Nema na zalihi SKU: 00835 Kategorija: Marka:

Opis

Mafra Pulimax 25L sredstvo za čišćenje interijera je vrlo poznati preparat za čišćenje površina interijera u vozilima, tkanenih površina poput kaučeva i sl.
Omiljen zbog svoje efikasnosti i odličnog omjera cijene i kvalitete, Pulimax se nameće kao proizvod koji naprosto morate imati.

Pulimax garantira vrhunsko čišcenje za bilo koji problem. Uklanjanja prljavštine, osiguravajući potpunu higijensku čistoću u jednom koraku, uklanjajući najtežu prljavštinu, čak i dubinsku u porama.
Super koncentrirani PULIMAX je posebno dizajniran za potpuno čišćenje svih perivih površina u bilo kojoj kabini, uključujući i sjedala u skaju ili tkanini i svim plastičnim dijelovima, kao što su ploče s instrumentima i vrata. Proizvod otapa sve tragove nikotina iz tkanja tkanine, eliminirajući neugodne mirise u isto vrijeme.

Mafra Pulimax 25L sredstvo za čišćenje interijera je visokokoncentriran proizvod te se može razrijediti u željenom omjeru, najčešće je to 1:10 ili 1:15,  ali naša preporuka je početi s 1:20!

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Mafra Pulimax 25L sredstvo za čišćenje interijera:

  1. Proizvod razrijediti u željenom omjeru, najčešće je to 1:10 ili 1:15, ali naša preporuka je početi s 1:20.
  2. Nasprejati na tkaninu ili plastiku, isčetkati ili obrisati nakon nekoliko trenutaka.
  3. Višak obrisati vlažnom čistom krpom.