Mafra Pulimoquettes Oxygen 25L sredstvo za čišćenje interijera

1,099.00kn

Mafra Pulimoquettes Oxygen 25L sredstvo za čišćenje interijera je sredstvo za čišćenje unutrašnjosti automobila s tehnologijom “active cleaning system”. Posebno prilagođeno za rad s ekstraktor usisavačima. Vrlo ugodnog mirisa koji traje.

Mafra Pulimoquettes Oxygen 25L sredstvo za čišćenje interijera:
◘ 25L pakiranje
◘ Vrlo ugodnog mirisa
◘ Koncentrat

Availability: Na zalihi SKU: 836 Kategorija: Marka:
Vidi košaricu

Opis

Mafra Pulimoquettes Oxygen 25L sredstvo za čišćenje interijera je novo MA-FRA sredstvo za čišćenje unutrašnjosti automobila s tehnologijom “active cleaning system”. Ovaj inovativan koncentrirani deterđent je rezultat najboljnih tehnika moderne kemije koja se primjenjuje u tretmanu kabine, pogodan je za čišćenje svih vrsta tkanina, samta i tepiha.

Novi tenzidi mogu se sigurno upotrebljavati na osjetljivim i obojenim materijalima: vidljivo povećanje moći čišćenja kao i potpuna odsutnost mrlja i pruga na plastičnim i metalnim dijelovima omogućava Pulimoquettes Oxygenu nadilaženje standardne učinkovitosti i korisnosti svojih prijašnjih verzija.

Njegova evolucija predstavlja nove mirise i arome kao i nove načine njihovog otpuštanja: najnovije svojstvo otpuštanja Pulimoquettes Oxygena karakterizira mikrokapsule s postepenom tehnologijom otpuštanja mirisa, malene tankoslojne kugle sposobne otpuštati mirise difuzijom ili pucanjem pri sudaru ili pri kontaktu s tepihom.

Nova tehnologija donosi izravne prednosti konačnom rezultatu: povećana koncentracija mirisa u proizvodu do sad je prouzrokovala rizik od razdraživanja korisnika zbog prekomjerne jačine mirisa u prvih nekoliko dana nakon tretmana. Naprotiv, zahvaljujući mikrokapsulama, miris se širi sporije i umjerenije tijekom vremena, stvarajući ugodan osjećaj dugotrajne svježine. Osjećaj svježine uobičajeno traje do sedam dana, ali s aktivnim kapsulama čak i više od tri tjedna nakon otpuštanja čime zasigurno tvori razliku u usporedbi s ostalim proizvodima na tržištu.

Mafra Pulimoquettes Oxygen 25L sredstvo za čišćenje interijera se može razrijediti u omjerima od 1:10 do 1:20 ovisno o nečistoći koju treba očistiti. Uvijek savjetujemo krenuti s blažim omjerima, te iste pojačavati po potrebi.

Sredstvo je pogodno za rad s ekstraktorskim usisavačem!

Dostupno i u pakiranju od 4.5L!

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Mafra Pulimoquettes Oxygen 25L sredstvo za čišćenje interijera:

  1. Razrijediti 1:10 – 1:30 s vodom ili uliti potrebnu količinu u ekstraktorski usisavač.
  2. Aplicirati na željenu površinu, a višak obrisati čistom krpom ili usisati ekstraktorskim usisavačem.