Mafra Supermafrasol 12kg odmaščivač

650.00kn

Mafra Supermafrasol 12kg odmaščivač je snažan odmaščivač u koncentratu za poslove u industriji. Detailing sceni je zanimljiv kod odmaščivanja dijelova podvozja i detailinga motornog prostora.

Mafra Supermafrasol 12kg odmaščivač:
◘ 12kg pakiranje
◘ Snažno odmašćuje
◘ Odličan za čišćenje radnih strojeva

Availability: Nema na zalihi SKU: 01089 Kategorija: Marka:

Opis

Mafra Supermafrasol 12kg odmaščivač je sredstvo za odmašćivanje za automobile, kombije, kamione i kamione s prikolicom sposobno otkloniti masnoće, ulje, smog, mušice, dizel gorivo, općenito prljavštinu i mrlje sa svih vrsta površina .

Proizvod vrste APC – All Purpose Cleaner (Višenamjensko sredstvo za čišćenje) koje jamči profesionalne performanse na svim vrstama prljavštine.

Best-seller proizvod proizvođača MA-FRA u profesionalnom sektoru, napokon je dostupan svima: njegovo porijeklo iz profesionalnog sektora vidljivo je u koncentriranoj formuli s izrazitim omjerom razrjeđivanja u iznosu od 1:50. Posjeduje mnogostruka polja primjene, ovisno o omjeru razrjeđivanja.

Osigurava izvanredne performanse na motorima, industrijskim podovima, vitlima, alatnim strojevima, ugljenim ostatcima, kako od izgaranja tako i od taloženj. Prikladno razrijeđen omogućuje uklanjanje sloja prljavštine od prometa i naslaga s tragovima koji nastaju na svijetlim automobilima.

Mafra Supermafrasol 12kg odmaščivač je industrijsko sredstvo za odmašćivanje, leader zahvaljujući svojstvima intenzivnog pranja koja se postižu čak i pri ekstremnom razrjeđivanju. Polivalentni proizvod koji se koristi u brojnim sektorima: u radionicama, u industriji, tesarstvu, prijevoznom sektoru, na gradilištima. Uspijeva otkloniti iz pora čak i najokorjeliju, taložnu i karbonsku prljavštinu. Zahvaljujući svojim svojstvima uravnotežene pjene, brzog ispiranja i sigurne primjene pri korištenju pruža odlične rezultate u auto praonicama.

Proizvod osmišljen i ostvaren za profesionalce, napokon je dostupan svim zaljubljenicima u automobile.

Ne koristiti na aluminiju!

Dolazi i u pakiranju od 900 ml!

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Mafra Supermafrasol 12kg odmaščivač:

  1. Razrijediti sa 1:50 ili po potrebi.
  2. Aplicirati špricanjem na željenu površinu eksterijera.
  3. Nakon nekoliko trenutaka isprati obilnim mlazom vode.