Mafra Super Mafrasol 12kg

Mafra Super Mafrasol 12kg

650.00kn

Snažan odmaščivać, u koncentratu, za poslove u industriji. Detailing sceni zanimljiv kod odmaščivanja dijelova podvozja i detailinga motornog prostora.

◘ 12kg pakiranje
◘ Snažno odmašćuje
◘ Odličan za čišćenje radnih strojeva

Stanje: Na zalihi SKU: 01089 Kategorija: Marka:
  • Opis
  • Recenzije (0)
  • Upute za upotrebu

Opis

MA-FRA SuperMafrasol je sredstvo za odmašćivanje za automobile, kombije, kamione i kamione s prikolicom sposobno otkloniti sa svih vrsta površina masnoće, ulje, smog, mušice, dizel gorivo, općenito prljavštinu i mrlje.

Proizvod vrste APC – All Purpose Cleaner (Višenamjensko sredstvo za čišćenje) koje jamči profesionalne performanse na svim vrstama prljavštine.
Best seller proizvod proizvođača MA-FRA u profesionalnom sektoru, napokon je dostupan svima: njegovo porijeklo iz profesionalnog sektora vidljivo je u koncentriranoj formuli s izrazitim omjerom razrjeđivanja u iznosu od 50:1.
Posjeduje mnogostruka polja primjene, ovisno o omjeru razrjeđivanja, osigurava izvanredne performanse na motorima, industrijskim podovima, vitlima, alatnim strojevima, ugljenim ostatcima, kako od izgaranja tako i od taloženja te, prikladno razrijeđen, omogućuje uklanjanje sloja prljavštine od prometa i naslaga s tragovima koji nastaju na svijetlim automobilima.
SuperMafrasol je industrijsko sredstvo za odmašćivanje, leader zahvaljujući svojstvima intenzivnog pranja koja se postižu čak i pri ekstremnom razrjeđivanju: polivalentni proizvod koji se koristi u brojnim sektorima: u radionicama, u industriji, tesarstvu, prijevoznom sektoru, na gradilištima. Uspijeva otkloniti iz pora čak i najokorjeliju, taložnu i karbonsku prljavštinu. Zahvaljujući svojim svojstvima uravnotežene pjene, brzog ispiranja i sigurne primjene, pri korištenju pruža odlične rezultate u auto praonicama: proizvod osmišljen i ostvaren za profesionalce, napokon je raspoloživ i svim zaljubljenicima u automobile. Ne koristiti na aluminiju.

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

  1. Razrijediti sa 1:50 ili po potrebi.
  2. Aplicirati špricanjem na željenu površinu eksterijera.
  3. Nakon nekoliko trenutaka isprati obilnim mlazom vode.