Mafra Supermafrasol 900ml odmašćivač

11.30 (85.14 kn)

Mafra Supermafrasol 900ml odmašćivač je snažan odmašćivač u koncentratu za poslove u industriji. Detailing sceni je zanimljiv kod odmaščivanja dijelova podvozja i detailinga motornog prostora.

Mafra Supermafrasol 900ml odmašćivač:
◘ 900ml pakiranje
◘ Snažno odmašćuje
◘ Gotovo 50 litara proizvoda

Availability: Na zalihi SKU: 00494 Kategorija: Marka:
Vidi košaricu

Opis

Mafra Supermafrasol 900ml odmašćivač je sredstvo za odmašćivanje za automobile, kombije, kamione i kamione s prikolicom sposobno otkloniti masnoće, ulje, smog, mušice, dizel gorivo, općenito prljavštinu i mrlje sa svih vrsta površina .

Proizvod vrste APC – All Purpose Cleaner (Višenamjensko sredstvo za čišćenje) koje jamči profesionalne performanse na svim vrstama prljavštine.

Best-seller proizvod proizvođača MA-FRA u profesionalnom sektoru, napokon je dostupan svima: njegovo porijeklo iz profesionalnog sektora vidljivo je u koncentriranoj formuli s izrazitim omjerom razrjeđivanja u iznosu od 1:50. Posjeduje mnogostruka polja primjene, ovisno o omjeru razrjeđivanja.

Osigurava izvanredne performanse na motorima, industrijskim podovima, vitlima, alatnim strojevima, ugljenim ostatcima, kako od izgaranja tako i od taloženj. Prikladno razrijeđen omogućuje uklanjanje sloja prljavštine od prometa i naslaga s tragovima koji nastaju na svijetlim automobilima.

Mafra Supermafrasol 900ml odmašćivač je industrijsko sredstvo za odmašćivanje, leader zahvaljujući svojstvima intenzivnog pranja koja se postižu čak i pri ekstremnom razrjeđivanju. Polivalentni proizvod koji se koristi u brojnim sektorima: u radionicama, u industriji, tesarstvu, prijevoznom sektoru, na gradilištima. Uspijeva otkloniti iz pora čak i najokorjeliju, taložnu i karbonsku prljavštinu. Zahvaljujući svojim svojstvima uravnotežene pjene, brzog ispiranja i sigurne primjene pri korištenju pruža odlične rezultate u auto praonicama.

Proizvod osmišljen i ostvaren za profesionalce, napokon je dostupan svim zaljubljenicima u automobile.

Ne koristiti na aluminiju!

Dolazi i u pakiranju od 12 kg!

 

 

Dodatne informacije

Težina 1129 g

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Mafra Supermafrasol 900ml odmašćivač”

Mafra Supermafrasol 900ml odmašćivač:

  1. Razrijediti u omjeru 1:50.
  2. Aplicirati špricanjem na željenu površinu eksterijera.
  3. Nakon nekoliko trenutaka isprati obilnim mlazom vode.