Meguiar’s 3in1 Wax vosak

27.90 (210.21 kn)

Meguiar’s 3in1 Wax vosak je nasljednik poznatog Cleaner Wax-a. U jednom koraku blago čisti lak, osvježava ga i daje mu dubok sjaj. Odličan izbor za hobi majstore koji žele zasjajiti vozilo.

Meguiar’s 3in1 Wax vosak:
◘ 473ml pakiranje
◘ Daje izniman sjaj
◘ Vrlo jednostavan za korištenje

Availability: Na zalihi SKU: 00673 Kategorija: Marka:
Vidi košaricu

Opis

Meguiar’s 3in1 Wax vosak razvijen je s idejom kako nemaju svi vremena ili želje čistiti, dekontaminirati, polirati i nanositi vosak na svoje vozilo. Poštujući takav stav, Meguiar’s je razvio 3in1 Wax, nasljednika slavnog Cleaner Wax-a u crvenoj limenoj kutijici koji je desetljećima uveseljavao hobi majstore.
Unikatni Meguiar’s 3in1 Wax vosak nježno čisti, polira i štiti površine eksterijera vozila, dajući izvrstan rezultat u jednom koraku.
Napredna tehnologija abraziva brzo i sigurno uklanja površinske nečistoće, a ulja za sjaj boji daju nevjerojatan sjaj i dubinu. Formulacija sadrži mješavinu carnaube i sintetičkog voska što garantira dovoljnu trajnost da se uživa u odbijanju vode sa površine vozila.

3in1 Wax je vrlo jednostavan za upotrebu, lagan za brisanje i siguran za sve površine eksterijera vozila.

Dodatne informacije

Težina 556 g

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Meguiar’s 3in1 Wax vosak”

Meguiar’s 3in1 Wax vosak:

  1. Oprati i osušiti vozilo.
  2. Aplikatorom koji se nalazi u pakiranju nanositi sredstvo za lakirane/akril površine eksterijera dok se ne postigne željeni rezultat.
  3. Obrisati čistom i suhom krpom od mikrofibre.