Meguiar’s Cleaner Wax 311g vosak

19.80 (149.18 kn)

Meguiar’s Cleaner Wax 311g vosak učinkovito i sigurno uklanja površinske onečišćenja i mrlje koje zamagljuju Vašu završnu obradu, uključujući sitne ogrebotine i tragove vrtloženja kako bi ostavio visoki sjaj.

Meguiar’s Cleaner Wax 311g vosak:
◘ Jednostavniji za primjenu od tradicionalnog karnauba voska
◘ Čisti i štiti u jednom koraku
◘ Ostavlja visok sjaj

Availability: Na zalihi SKU: 00412 Kategorije: , Marka:
Vidi košaricu

Opis

Meguiar’s Cleaner Wax 311g vosak je svestran i jednostavan način za čišćenje i zaštitu svih završnih boja automobila (uključujući prozirne premaze) u jednom jednostavnom koraku!

Izdržljiv i jednostavan za nanošenje i uklanjanje, Meguiar’s Cleaner Wax 311g vosak učinkovito i sigurno uklanja površinske onečišćenja i mrlje koje zamagljuju Vašu završnu obradu, uključujući sitne ogrebotine i tragove vrtloženja kako bi ostavio visoki sjaj.

Čisti i štiti u jednom jednostavnom koraku te je siguran i učinkovit na svakom laku. Stvara zaštitnu barijeru, a pri tome je lakši za korištenje od tradicionalnog karnauba voska. Može se nanositi ručno ili pomoću mašine za poliranje. Učinkovito i sigurno čisti površinske nečistoće i mrlje te ostavlja boju s visokim sjajem.

 

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Meguiar’s Cleaner Wax 311g vosak”

Meguiar’s Cleaner Wax 311g vosak:

  1. Za najbolje rezultate nanesite Meguiar’s Cleaner Wax u izvan direktnog sunca na čistu, hladnu površinu.
  2. Nanesite malu količinu proizvoda na priloženu aplikator i nanesite laganim do umjerenim pritiskom kružnim pokretima koji se preklapaju, ostavljajući tanak, ravnomjeran sloj.
  3. Po potrebi nanesite još proizvoda na aplikator.