Meguiar’s Microfiber Cutting Disc 3″ 2kom

Meguiar’s Microfiber Cutting Disc 3″ 2kom

150.00kn

Microfiber Cutting Disc 3″ je izvrsno rješenje iz Meguiar’sa za poliranje srednjih do manjih defekata na laku uz ostavljanje izvrsnog finiša.

◘ 3″ / 75mm
◘ 2 komada u pakiranju
◘ Dobra korekcija, izvrstan finiš

Stanje: Na zalihi SKU: 00459 Kategorija: Marka:
  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Recenzije (0)
  • Upute za upotrebu

Opis

Optimizirani kako bi dali gladak sjaj, Meguiar’s Microfiber Cutting Disc-ovi su izvrstan način za poliranje površina bez stvaranja swirlova.

DA MF Cutting Padovi su napravljeni za maksimalnu učinkovitost kod korigiranja srednjih do manjih defekata na laku. Kako prelazimo preko kontura na vozilu, tako se Disc lagano prilagođava zahvaljujući svojoj čvrstoj, ali prilagodljivoj, podlozi od spužve.

Ovi mikrofiber diskovi za poliranje su napravljeni za rad uz orbitalne, dual action, mašine za poliranje.
Odličan izbor za poliranje oštećenja poput swirlova, tragova od kukaca, kiselih kiša i manjih nedostataka na laku koji su stigli iz tvornice na novim vozilma.

Meguiar’s je pri proizvodnji koristio Super-micro abrasive technology kako bi omogućio dobru dozu korekcije uz izvrstan finiš.

Svaki paket sadrži 2 Microfiber Disc-a.

Dodatne informacije

Težina 31 g

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

  1. Redovito čistite Microfiber disc kod korištenja. Preporuka je očistiti ga ispuhivanjem zrakom ili četkom za čišćenje pad-ova nakon poliranja svakog manjeg elementa, na većim elementima i 2-3 puta.
  2. Ne čistiti agresivnim sredstvima za čišćenje.