Meguiar’s Microfiber Cutting Disc 5″ 2kom mikrofibra za poliranje

45.00 (339.05 kn)

Meguiar’s Microfiber Cutting Disc 5″ 2kom mikrofibra za poliranje je izvrsno rješenje iz Meguiar’sa za poliranje srednjih do manjih defekata na laku uz ostavljanje izvrsnog finiša.

Meguiar’s Microfiber Cutting Disc 5″ 2kom mikrofibra za poliranje:
◘ 5″ / 125mm
◘ 2 komada u pakiranju
◘ Dobra korekcija, izvrstan finiš

Availability: Na zalihi SKU: 00458 Kategorija: Marka:
Vidi košaricu

Opis

Meguiar’s Microfiber Cutting Disc 5″ 2kom mikrofibra za poliranje je optimizirana kako bi dala gladak sjaj, Meguiar’s Microfiber Cutting Disc-ovi su izvrstan način za poliranje površina bez stvaranja swirlova.

DA MF Cutting Padovi su napravljeni za maksimalnu učinkovitost kod korigiranja srednjih do manjih defekata na laku. Kako prelazimo preko kontura na vozilu, tako se Disc lagano prilagođava zahvaljujući svojoj čvrstoj, ali prilagodljivoj, podlozi od spužve.

Ovi mikrofiber diskovi za poliranje su napravljeni za rad uz orbitalne, dual action, mašine za poliranje.
Meguiar’s Microfiber Cutting Disc 5″ 2kom mikrofibra za poliranje je odličan izbor za poliranje oštećenja poput swirlova, tragova od kukaca, kiselih kiša i manjih nedostataka na laku koji su stigli iz tvornice na novim vozilma.

Meguiar’s je pri proizvodnji koristio Super-micro abrasive technology kako bi omogućio dobru dozu korekcije uz izvrstan finiš.

Svaki paket sadrži 2 Microfiber Disc-a.

Dodatne informacije

Težina 77 g

1 recenzija za Meguiar’s Microfiber Cutting Disc 5″ 2kom mikrofibra za poliranje

  1. 4 od 5

    toni.zutic (Potvrđen vlasnik)

    Odlične ali preskupe


Napiši recenziju

Meguiar’s Microfiber Cutting Disc 5″ 2kom mikrofibra za poliranje:

  1. Redovito čistite Microfiber disc kod korištenja. Preporuka je očistiti ga ispuhivanjem zrakom ili četkom za čišćenje pad-ova nakon poliranja svakog manjeg elementa, na većim elementima i 2-3 puta.
  2. Ne čistiti agresivnim sredstvima za čišćenje.