Meguiar’s Microfiber Wash Mitt rukavica za pranje

100.00kn

Meguiar’s Microfiber Wash Mitt rukavica za pranje vozila je napravljena od mikrofibre koja omogućava nježno i sigurno pranje vozila.

Meguiar’s Microfiber Wash Mitt rukavica za pranje:
◘ Sigurno i glatko klizi po površini vozila
◘ Upija puno šampona
◘ Kvalitetna i izdržljiva

Availability: Nema na zalihi SKU: 00411 Kategorije: , Marka:

Opis

Meguiar’s Microfiber Wash Mitt rukavica za pranje je napravljena od kvalitetne i mekane mikrofibre te predstavlja izvrstan izbor za ispravno pranje vozila dual bucket metodom.

Korištenjem ove rukavice od mikrofibre tijekom pranja vozila umanjujete mogućnost oštećenja površina eksterijera raznim nečistoćama koje će klasične spužve samo nastaviti “voziti” po površini, dok će Meguiar’s Microfiber Wash Mitt rukavica za pranje takve nečistoće sakriti u svoja vlakna i tako sačuvati stanje lakiranih površina.

Mikrofibra će upiti puno šampona te omogućiti lako klizanje rukavice po površini.
Rukavica ima elastičnu vrpcu koja će se nježno priljubiti uz ruku te Vam omogućiti lagano i ugodno korištenje rukavice tijekom pranja.

S obzirom da je mikrofibra napravljena od sintetičkih vlakana, sama rukavica će izdržati velik broj pranja i korištenja.

Dodatne informacije

Težina 112 g

1 recenzija za Meguiar’s Microfiber Wash Mitt rukavica za pranje

  1. 5 od 5

    matko.petrinic (Potvrđen vlasnik)

    Njabolji wash mitt. Nosi puno sapunice, meka mikro fibra izvana… Ja sam osobno u 11. god na trecoj rukavici sa tri auta. Jako lagana za koristenje. Tipa da se oprat pol ala Ford Fieste po bočnoj strani sa jednim zaronom (ako sa auta ne visi blato naravno…)…. Po meni najbolji wash mitt. Rezanci ala Chemical Guys su bezveze za ovo… Jedino Gyeon mitt sto sam koristio je zeru bolja.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Meguiar’s Microfiber Wash Mitt rukavica za pranje:

  1. Nikako ne koristite omekšivače prilikom pranja ove rukavice, ali i općenito kod pranja bilokakvih proizvoda od mikrofibre.
  2. Perite na nižim temperaturama (30-40*C) s tekućim deterdžentom, umjesto omekšivača koristite alkoholni ocat, sušite prirodnim putem izvan direktnog sunca.