Migliore Original Wax

Migliore Original Wax

190.00kn

Migliore Original Wax – bogat, ručno rađen, vosak od najčišće carnaube. Sadrži preko 35% čiste brazilske carnaube i egzotična, prirodna, ulja i voskove kako bi pružio izvanredan i dubok sjaj. Ulazni vosak Migliore ponude koji daje dašak ekskluzivnosti i visoke rezultate uz niži rang cijene.

◘ Ručno rađen u SAD-u
◘ 118ml / 4oz pakiranje
◘ Ostavlja posebno lijep, dubok, sjaj na površini

Stanje: Nema na zalihi SKU: 16877 Kategorija:
  • Opis
  • Recenzije (0)
  • Upute za upotrebu

Opis

PH Detailing Vam s ponosom donosi ulaznu verziju Migliore svijeta, Original Wax, koji nudi posebnost skupih voskova, zadržavajući cijenu u donjem rangu.

Original Wax je bogat, ručno rađen, vosak od najčišće carnaube. Sadrži preko 35% čiste brazilske carnaube i egzotična, prirodna, ulja i voskove kako bi pružio izvanredan i dubok sjaj. U usporedbi s drugim tvrdim voskovima, prilikom aplikacije Migliore Original ostavlja blijedo mliječni trag koji se s lakoćom uklanja za razliku od tvrđih, bijelih, tragova*. Ukoliko tražite dubok i oštar sjaj uz dašak ekskluzivnosti, Migliore Original je vosak za Vas.

*Ukoliko nemate iskustva sa radom sa tvrdim voskova, koji imaju visok udio carnaube, molimo Vas da pročitate upute za upotrebu.

Priča oko Migliore branda započinje 2008. godine kada je osnovan od strane Don Havourda, jednog od najtalentiranijih detailera u SAD-u. Prvotni cilj je bio stvaranje carnauba voska iznimne kvalitete za njegove osobne potrebe koji bi kvalitetom nadišao daleko skuplje voskove, a cijenu zadržao u donjem rangu. Nakon istraživanja i testiranja stvoren je Migliore Original Wax. Don je svoje rezultate objavio na nekoliko platformi uključujući forume vezane za detailing. Kako je pokazivao radove kroz forum i slične platforme, Don je spomenuo i svoj ručno rađeni vosak. Velik broj članova se raspitivao za kupnju tog novog voska kako bi ga i sami isprobali. Od tog trenutka, rođen je Migliore.
Danas je Migliore prisutan u 14 zemalja svijeta i proizvodi 15 unikatnih proizvoda.

Kada smo to sve rekli, želimo naglasiti da je Migliore tvrtka koja se bazira na kvaliteti, a ne kvantiteti. Svaki Migliore proizvod je ručno rađen i svaki je prošao inspekciju. To je vrlo važna stvar kada se teži perfekciji. Kao tvrtka, Migliore nema namjeru postati veliki brend koji će žrtvovati kvalitetu za kvantitetu i postati još jedan od generičkih brandova.
Migliore preferira uzak krug distributera sa velikim znanjem i iskustvom u detailingu.

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Migliore Original Wax spada u skupinu tvrdih voskova sa visokim udjelom carnaube. Dok visok udio carnaube daje iznimne rezultate u vidu sjaja i odbijanja vode s površine, neiskusnim korisnicima može stvoriti probleme prilikom brisanja viška (buffinga) voska sa površine.

1. Očistite i dekontaminirajte vozilo poštujući pravila detailinga.
2. Nanesite Migliore Original vosak na površinu, pazeći pritom da je potrebna minimalna količina voska po panelu. Kao i kod svih voskova i sealanta, i ovdje vrijedi pravilo “manje je više”.
3. Ostavite proizvod na površini nekoliko minuta, daleko od direktnog sunca ili kiše.
4. Obrišite višak proizvoda (buffing) sa čistom i suhom krpom od mikrofibre.  Preporuka je ručnik sa duljim vlaknima (long pile), a tokom rada redovito presavijajte ručnik kako bi odradili buffing sa čistom stranom ručnika.
5. Ukoliko ostane previše voska na površini, odnosno ukoliko ga teže uklanjate, možete našpricati jedan do dva mlaza quick detailera na ručnik i tako si pomoći pri uklanjanju.

Uspješno dodan proizvod u košaricu: