Optimum No Rinse Wash&Shine 950ml

Optimum No Rinse Wash&Shine 950ml

199.00kn

Revolucionaran proizvod za pranje vozila, kamiona, brodova, zrakoplova, i svih vrsta radnih strojeva, tamo gdje je voda nije dostupna ili je zabranjeno ispiranje vozila. No Rinse Wash&Shine šampon je za pranje vozila koji daje iznimnu lubrikaciju tokom pranja, a iza sebe ostavlja visok sjaj i zaštitu. Zaista unikatan proizvod koji je u korak sa vremenom u kojem je pranje vozila kod kuće sve više limitirano ekološkim normama.

◘ 950ml (za preko 30 pranja)
◘ Bez potrebe za ispiranjem!
◘ Made in U.S.A.

Stanje: Na zalihi SKU: 01291 Kategorija: Marka:
  • Opis
  • Recenzije (0)
  • Upute za upotrebu

Opis

Optimum No Rinse Wash&Shine zanimljiv je način pranja proizašao iz potrebna klijenata koji ne smiju prati svoje vozilo kod svojih kuća zbog sve oštrijih ekoloških normi.
Optimum je na vrlo zanimljiv način doskočio tom problemu te su napravili proizvod koji čisti i štiti vozilo u jednom pokretu, bez potrebe za ispiranjem.
Nastavite čitati!

No Rinse Wash&Seal je jedan od tehnološki najnaprednijih proizvoda što se tiče pranja vozila, a zahtjeva samo jednu kantu sa malo vode kako bi se opralo cijelo vozilo. Kao što mu i ime sugerira No Rinse ne zahtjeva naknadno ispiranje jer nema pjenivih reaktanata koje treba isprati.

Unikatna formula koristi napredne polimere koji se vrlo brzo vežu za lak te površina postaje izrazito skliska i zaštićena, te se štiti od trenja tokom pranja. Takvi polimeri nude snažnu zaštitu i lubrikaciju tokom samog pranja, a nakon ostavljaju glatkoću i visok sjaj.
Optimum No Rinse Wash&Seal proizvod koji se treba isprobati da bi povjerovali, a nudi veliku iskoristivost u raznim situacijama, od pranja vozila na višednevnim prezentacijama do održavanja voznog parka na parkingu.

Pranje velikih površina poput kamiona, kamp kućica, brodova, zrakoplova i sličnih površina je izrazito olakšano.
Proizvod ne pjeni, što je i cilj njegovog djelovanja kako se pjena ne bi trebala ispirati.

 

 

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

  1. Držati van dohvata djece.
  2. Šampon se ulije u kantu sa 10ak litara vode, ili se napravi mješavina u boci sa špricom (npr. 1:10 omjer)
  3. Pranje se vrši rukavicom od mikrofibre poput PHD Chenille Wiggle Mitt koja je odličan izbor za prljavija vozila
  4. Pere se panel po panel, nakon svakog panela rukavica se umoči u kantu ili se našprica dodatna količina sredstva. Veće panele podijeliti na 2-3 dijela.
  5. Nakon pranja površine se prebrišu ručnikom od mikrofibre, po mogućnosti onim za sušenje poput Feck’s Philosophy Professor Plush