PHD Blue&White Towels

PHD Blue&White Towels

25.00kn

Blue&White Towels su ručnici od mikrofibre koji mogu odraditi sve poslove, od brisanja viška pasti od poliranja, brisanja dressinga u interijeru, korištenja u detailingu motornog prostora…

◘ PHD Brand!
2 komada u pakiranju
◘ 35x35cm

Stanje: Na zalihi SKU: 00438 Kategorija: Marka:
  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Recenzije (0)
  • Upute za upotrebu

Opis

PHD je kućni brand PH Detailing d.o.o. s kojim ćemo Vam ponuditi proizvode koji će spadati u kategoriju vrijednost za novac gdje će cijena biti niža, a kvaliteta na razini skupljih proizvoda iz određene kategorije.

PHD Blue&White Towels je set ručnika, 2 komada, plavi i bijeli, težine 280GSM. Izrađen je od 80% poliesterskog vlakna i 20% od poliamidnog vlakna što ga čini vrlo mekim i sigurnim za sve površine kako interijera, tako i eksterijera.

S obzirom na cijenu, izvrstan su izbor za sve poslove gdje nije ekonomično trošiti skuplje ručnike npr. brisanje pragova, engine bay detailing, brisanje felgi, itd…
No, ne dopustite da Vas cijena zavara – Blue&White Towels su ručnici od mikrofibre koji odlično služe i kao ručnici za brisanje pasti tokom poliranja ili voskova/sealanta nakon zaštite površina. Poslovi u interijeru su također radnje gdje će se Blue&White Towels izvrsno snaći jer neće oštetiti osjetljive površine interijera.

Dodatne informacije

Težina 65 g

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

  1. Nikako ne koristite omekšivače prilikom pranja ovog ručnika, a I općenito bilo kakvih proizvoda od mikrofibre. Umjesto omekšivača koristite alkoholni ocat.
  2. Perite na nižim temperaturama (30-40*C) sa tekućim deterdžentom, sušite prirodnim putem izvan direktnog sunca.