PHD Dual Action Pad 5″ – razne gradacije

PHD Dual Action Pad 5″ – razne gradacije

70.00kn

Padovi za dual action / orbitalne mašine povoljne cijene, a poznate PHD kvalitete, donose pažljivo birane gradacije za poliranje današnjih modernih vozila odnosno lakova na njima. Izdržljivi čičak i dugotrajna konstrukcija spužve garantira pouzdanost.

◘ PHD Kućni brand!
◘ 5″ – 130mm
◘ Razne gradacije

SKU: N/A Kategorija: Marka:
Očisti
  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Recenzije (0)
  • Upute za upotrebu

Opis

PHD Dual Action Pad 5″ su spužve za poliranje sa dual action/orbitalnim mašinama za poliranje, raznih gradacija. Oblik i odabir pjene stručno su izabrani kako bi zadovoljili današnje potrebe poliranja raznih vrsta lakova.
Uz kvalitetnu pjenu i jak čičak, u sredini spužve se nalazi i rupa promjera 20mm radi lakšeg centriranja i boljeg hlađenja spužve, a konusni dio spužve je napravljen radi boljeg raspoređivanja sile na površinu tokom poliranja.
Zbog svoje konstrukcije, PHD Dual Action Pad-ovi mogu se približiti više površini od klasičnih DA spužvi za poliranje, što će omogućiti precizniji i brži rad, uz još bolje rezultate.

Gradacije i boje: 
Bijela boja / White color = gruba spužva, grublja od standardnih grubih spužvi. Prednost ove spužve je što će se lako prilagoditi konturama na vozilima prilikom poliranja, za razliku od velike većine grubih spužvi koje su prekrute da bi se blago savinule kada je potrebno. Odlično radi sa tvrdim lakovima, ne razbacuje pastu.

Žuta boja / Yellow color = srednje-fina spužva, posebno dizajnirana za rad sa današnjim pastama na alu-oxide bazi i UHS lakovima. Svojom gradacijom donosi najbolje iz svijeta srednjih i finih spužvi, što će donijeti potrebnu korekciju nakon grublje spužve, a finiširati će poput fine spužve.

Crna boja / Black color = ultra fina spužva, za delikatne poslove finiširanja na osjetljivim lakovima i površinama, poput japanskih vozila. Izrazito mekana i lako savitljiva, prilagoditi će se i oštrim konturama na vozilima.

Tehničke karakteristike: 
Promjer prihvata (čička) = 133mm / 5.2″
Promjer radnog dijela (spužve) = 148mm / 5.8″
Debljine pada = 27mm

PHD je kućni brand PH Detailing d.o.o. s kojim ćemo Vam ponuditi proizvode koji će spadati u kategoriju vrijednost za novac gdje će cijena biti niža, a kvaliteta na razini skupljih proizvoda iz određene kategorije.

Dodatne informacije

Boja

Bijela, Crna, Žuta

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

  1. Spužve su namijenjene za korištenje sa dual action / orbitalnim mašinama za poliranje.
  2. Spužva se koristi sa namjenskom pastom za poliranje.
  3. Nakon korištenja mogu se isprati čistom vodom i sušiti prirodnim putem.