PHD Dual Action Pad srednje-fina spužva za poliranje

6.00 (45.21 kn) 10.00 (75.35 kn)

PHD Dual Action Pad srednje-fina spužva za poliranje je spužva za poliranje za dual action / orbitalne mašine povoljne cijene, poznate PHD kvalitete. Donose pažljivo biranu gradaciju za poliranje današnjih modernih vozila odnosno lakova na njima. Izdržljivi čičak i dugotrajna konstrukcija spužve garantira pouzdanost. Gradacija je idealna za one step poliranje tvrđih lakova.

PHD Dual Action Pad srednje-fina spužva za poliranje:
◘ PHD Kućni brand!
◘ 75mm i 125mm (3″ ili 5″)
◘ Srednje-fina gradacija

SKU: N/A Kategorija: Marka:
Obriši
Vidi košaricu

Opis

PHD Dual Action Pad srednje-fina spužva za poliranje služi za uporabu s dual action/orbitalnim mašinama za poliranje. Oblik i odabir pjene stručno su izabrani kako bi zadovoljili današnje potrebe poliranja raznih vrsta lakova.
Uz kvalitetnu pjenu i jak čičak, u sredini spužve se nalazi i rupa promjera 20mm radi lakšeg centriranja i boljeg hlađenja spužve, a konkavni dio spužve je napravljen radi boljeg raspoređivanja sile na površinu tijekom poliranja.
Zbog svoje konstrukcije, PHD Dual Action Pad srednje-fina spužva za poliranje može se približiti više površini od klasičnih DA spužvi za poliranje, što će omogućiti precizniji i brži rad, uz još bolje rezultate.

Gradacije i boje: 
Žuta boja / Yellow color = srednje-fina spužva, posebno dizajnirana za rad s današnjim pastama na alu-oxide bazi i UHS lakovima. Svojom gradacijom donosi najbolje iz svijeta srednjih i finih spužvi, što će donijeti potrebnu korekciju nakon grublje spužve, a finiširat će poput fine spužve.

PHD je kućni brand PH Detailing d.o.o. s kojim ćemo Vam ponuditi proizvode koji će spadati u kategoriju vrijednost za novac gdje će cijena biti niža, a kvaliteta na razini skupljih proizvoda iz određene kategorije.

Dodatne informacije

Veličina

125 mm, 75 mm

1 recenzija za PHD Dual Action Pad srednje-fina spužva za poliranje

  1. 5 od 5

    dominik1520 (Potvrđen vlasnik)

    za ove novce best buy,super su


Napiši recenziju

PHD Dual Action Pad srednje-fina spužva za poliranje:

  1. Spužve su namijenjene za korištenje s dual action / orbitalnim mašinama za poliranje.
  2. Spužva se koristi s namjenskom pastom za poliranje.
  3. Nakon korištenja mogu se isprati čistom vodom i sušiti prirodnim putem.