PHD Foam Lance Karcher K Series

339.00kn

PHD Foam Lance Karcher K Series je nastavak za visokotlačni perač/miniwash za aktivnu pjenu. Aktivna pjena je izvrstan način za predpranje u svako doba godine.

PHD Foam Lance Karcher K Series:
◘ PHD Brand!
◘ Karcher K serija nastavak
◘ 1L kapacitet

Availability: Na zalihi SKU: 00626 Kategorije: , , Marka:
Vidi košaricu

Opis

PHD Foam Lance Karcher K Series je jedan od najzabavnijih koraka kod pranja automobila, ali predpranje je vrlo bitno jer će pomoći ukloniti svakodnevne nečistoće prije kontaktnih pranja. Uz odabir jednog od naših snow foam šampona, sigurno i jednostavno ćete ukloniti gotovo sve nečistoće i pripremiti vozilo za daljnje korake.

PHD Foam Lance Karcher K Series dolazi s Karcher K series nastavkom koji odgovara na sve Karcher visokotlačne perače K serije, K2-3-4-5-6-7.

Molimo kupce da uzmu u obzir da početne verzije visokotlačnih perača poput K2 imaju slabiji pritisak i protok vode te efekt pjene neće biti jak kao na jačim modelima. 

PHD Foam Lance je nastavak za visokotlačne perače koji nudi izvrstan omjer cijene i kvalitete.

PHD je kućni brand PH Detailing d.o.o. s kojim ćemo Vam ponuditi proizvode koji će spadati u kategoriju vrijednost za novac gdje će cijena biti niža, a kvaliteta na razini skupljih proizvoda iz određene kategorije.

Dodatne informacije

Težina 651 g

5 recenzija za PHD Foam Lance Karcher K Series

 1. 3 od 5

  matko.petrinic (Potvrđen vlasnik)

  Kako opisuje opis, ukoliko imate manji pressure washer (do 110 bara) zaboravite (uključujući K2). Radi dobro, na ozobljnijim Karcherima K4+.
  Ali sa MJJC (ne Kina MJJC, čitaj:ebay) sa 1.1mm nastvakom na Foam Cannon dobiva se bolja pjena na K2, ne super gusta ali postojana. Isporobano sa Neve 1:25 na litru.

  • Petar Horvat (Potvrđen vlasnik)

   Zahvaljujemo se na recenziji i opasci.
   Ono što bismo voljeli napomenuti je da je naš Foam Lance namjerno sa širom “diznom” jer 1.1mm podrazumijeva čišću vodu od naše regionalne vode koja je puna kamenca. Nadalje, svaki MJJC je kineski model i svaki dolazi iz Kine te bi njegova cijena u RH bila iznad 350kn (trošak transporta, carine, PDV-a, itd.) pa smo ovdje ponudili jeftiniju, a barem jednako dobru opciju koja je odmah dostupna i ne treba se čekati mjesec dana.

 2. 5 od 5

  perinho (Potvrđen vlasnik)

  Prvo nisam htio uzeti zbog 3* iznad recenzije jer kao ne radi,ali radi normalno na K5,zapravo radi odlično.U paru sa Angelwax Festfoam radi super.

 3. 5 od 5

  tomislav.tomo (Potvrđen vlasnik)

  Izvrsno radi na K7, postojana pjena i laka prilagodba mlaza.

 4. 5 od 5

  josipbosnjak1 (Potvrđen vlasnik)

  Jako lijepo pjeni sa FX pjenom, koristim Karcher K5 perač.

 5. 5 od 5

  salecoolman (Potvrđen vlasnik)

  Odlična stvar. Radi pjenu i na K2, međutim pjena nije previše kompaktna pa sklizne s auta nakon nekog vremena, ali svejedno odradi posao.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

PHD Foam Lance Karcher K Series:

1. Napunite Foam Lance sa aktivnom pjenom/snow foam prateći upute sa snow foam boce.
2. Prilagodite omjer i gustoću pjene pomoću kotačića na vrhu.
3. Spojite visokotlačni perač na priključak i krenite s radom.
4. Nakon rada, vozilo obilno isperite vodom.