PHD Foam Lance Karcher K Series

PHD Foam Lance Karcher K Series

300.00kn

PHD Foam Lance je nastavak za visokotlačni perač/miniwash za aktivnu pjenu. Aktivna pjena je izvrstan način za predpranje u svako doba godine.

◘ PHD Brand!
◘ Karcher K serija nastavak
◘ 1L kapacitet

Stanje: Na zalihi SKU: 00626 Kategorije: , , Marka:
 • Opis
 • Dodatne informacije
 • Recenzije (3)
 • Upute za upotrebu

Opis

PHD je kućni brand PH Detailing d.o.o. s kojim ćemo Vam ponuditi proizvode koji će spadati u kategoriju vrijednost za novac gdje će cijena biti niža, a kvaliteta na razini skupljih proizvoda iz određene kategorije.

Osim što je jedan od najzabavnijih koraka kod pranja automobila, predpranje je vrlo bitno jer će pomoći ukloniti svakodnevne nečistoće prije kontaktnih pranja. Uz odabir jednog od naših snow foam šampona, sigurno i jednostavno ćete ukloniti gotovo sve nečistoće i pripremiti vozilo za daljnje korake.

Ovaj Foam Lance dolazi sa Karcher K series nastavkom koji odgovara na sve Karcher visokotlačne perače K serije, K2-3-4-5-6-7.

Molimo kupce da uzmu u obzir da početne verzije visokotlačnih perača poput K2 imaju slabiji pritisak i protok vode te efekt pjene neće biti jak kao na jačim modelima. 

PHD Foam Lance je nastavak za visokotlačne perače koji nudi izvrstan omjer cijene i kvalitete.

Dodatne informacije

Težina 651 g

3 recenzije za PHD Foam Lance Karcher K Series

 1. 3 od 5

  matko.petrinic (Potvrđen vlasnik)

  Kako opisuje opis, ukoliko imate manji pressure washer (do 110 bara) zaboravite (uključujući K2). Radi dobro, na ozobljnijim Karcherima K4+.
  Ali sa MJJC (ne Kina MJJC, čitaj:ebay) sa 1.1mm nastvakom na Foam Cannon dobiva se bolja pjena na K2, ne super gusta ali postojana. Isporobano sa Neve 1:25 na litru.

  • Petar Horvat (Potvrđen vlasnik)

   Zahvaljujemo se na recenziji i opasci.
   Ono što bismo voljeli napomenuti je da je naš Foam Lance namjerno sa širom “diznom” jer 1.1mm podrazumijeva čišću vodu od naše regionalne vode koja je puna kamenca. Nadalje, svaki MJJC je kineski model i svaki dolazi iz Kine te bi njegova cijena u RH bila iznad 350kn (trošak transporta, carine, PDV-a, itd.) pa smo ovdje ponudili jeftiniju, a barem jednako dobru opciju koja je odmah dostupna i ne treba se čekati mjesec dana.

 2. 5 od 5

  perinho (Potvrđen vlasnik)

  Prvo nisam htio uzeti zbog 3* iznad recenzije jer kao ne radi,ali radi normalno na K5,zapravo radi odlično.U paru sa Angelwax Festfoam radi super.

 3. 5 od 5

  tomislav.tomo (Potvrđen vlasnik)

  Izvrsno radi na K7, postojana pjena i laka prilagodba mlaza.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

1. Napunite Foam Lance sa aktivnom pjenom/snow foam prateći upute sa snow foam boce.
2. Prilagodite omjer i gustoću pjene pomoću kotačića na vrhu.
3. Spojite visokotlačni perač na priključak i krenite s radom.
4. Nakon rada, vozilo obilno isperite vodom.