-62%

PHD Glass Towel ručnik za staklo

15.00kn

PHD Glass Towel ručnik za staklo je ručnik posebne strukture omogućava čišćenje stakla bez tragova, a zbog svojeg kvalitetnog pletiva ručnik odlikuje iznimna dugotrajnost. Zahvaljujući svojim većim dimenzijama može se koristiti na velikom broju vozila prije nego što ju je potrebno oprati.

PHD Glass Towel ručnik za staklo:
◘ PHD kućni brand!
◘ Ne ostavlja tragove na staklu
◘ 76x56cm

Availability: Nema na zalihi SKU: 00427 Kategorije: , , Marka:
Često kupljeno zajedno:
+FX Protect Shiny Glide Glass Cleaning Towel ručnik od mikrofibre ručnik je sive boje koji su sebi sadrži spužvu za što bolju strukturu i upijanje.
+Angelwax Enigma Corona 500ml premaz je tekućina zelene boje koja dolazi u plastičnoj prozirnoj i bezbojnoj boci s crnim plastičnim sprej nastavkom i služi za zaštitu površina vozila.
+CarPro CeriGlass kit set za poliranje i zaštitu staklenih površina je set koji se sastoji od svih komponenata bitnih za održavanje staklenih površina.
+Sonax Microfiber Glass Cloths ručnik od mikrofibre je ručnik od pletene zelene mikrofibre.
+Rain X 2-in-1 sprej za čišćenje i zaštitu stakla je tekućina u žutoj sprej boci koja služi za održavanje stakla na vozilima.

Opis

PHD Glass Towel ručnik za staklo je ručnik posebne strukture koja će omogućiti lagano čišćenje staklenih površina bez ostavljanja tragova.
Dimenzije ručnika su 76x56cm, a težina 250GSMa.

PHD Glass Towel ručnik za staklo napravljen je od izuzetno kvalitetnog pletiva mikrofibre, namjenske strukture za stakla (tzv. Waffle Weave)

PHD je kućni brand PH Detailing d.o.o. s kojim ćemo Vam ponuditi proizvode koji će spadati u kategoriju vrijednost za novac gdje će cijena biti niža, a kvaliteta na razini skupljih proizvoda iz određene kategorije.

Dodatne informacije

Težina 32 g

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

PHD Glass Towel ručnik za staklo:

  1. Nikako ne koristite omekšivače prilikom pranja ovog ručnika, ali i općenito kod pranja bilokakvih proizvoda od mikrofibre.
  2. Perite na nižim temperaturama (30-40*C) s tekućim deterdžentom, sušite prirodnim putem izvan direktnog sunca.
  3. Preporučamo uporabu Angelwax Micro-Cleanse prilikom pranja.