-62%

PHD Glass Towel ručnik za staklo

15.00kn

PHD Glass Towel ručnik za staklo je ručnik posebne strukture omogućava čišćenje stakla bez tragova, a zbog svojeg kvalitetnog pletiva ručnik odlikuje iznimna dugotrajnost. Zahvaljujući svojim većim dimenzijama može se koristiti na velikom broju vozila prije nego što ju je potrebno oprati.

PHD Glass Towel ručnik za staklo:
◘ PHD kućni brand!
◘ Ne ostavlja tragove na staklu
◘ 76x56cm

Availability: Nema na zalihi SKU: 00427 Kategorije: , , Marka:
Često kupljeno zajedno:
+
+Angelwax Corona 500ml vosak u spreju je tekućina zlatne boje koja dolazi u bezbojnoj prozirnoj plastičnoj boci i služi za zaštitu površina vozila.
+FX Protect Glass Cleaner 500ml sredstvo za pranje stakla karakterizira visoka učinkovitost i jednostavnost korištenja te ga ne treba ga razrijeđivati.
+Angelwax Enigma Corona 500ml premaz je tekućina zelene boje koja dolazi u plastičnoj prozirnoj i bezbojnoj boci s crnim plastičnim sprej nastavkom i služi za zaštitu površina vozila.
Ovaj proizvod: PHD Glass Towel ručnik za staklo 15.00kn 15.00kn
1 × Angelwax Corona 500ml vosak u spreju 149.00kn265.00kn
Angelwax Corona 500ml vosak u spreju - 250ml
149.00kn

Na zalihi

Angelwax Corona 500ml vosak u spreju - 500ml
265.00kn

Na zalihi

Opis

PHD Glass Towel ručnik za staklo je ručnik posebne strukture koja će omogućiti lagano čišćenje staklenih površina bez ostavljanja tragova.
Dimenzije ručnika su 76x56cm, a težina 250GSMa.

PHD Glass Towel ručnik za staklo napravljen je od izuzetno kvalitetnog pletiva mikrofibre, namjenske strukture za stakla (tzv. Waffle Weave)

PHD je kućni brand PH Detailing d.o.o. s kojim ćemo Vam ponuditi proizvode koji će spadati u kategoriju vrijednost za novac gdje će cijena biti niža, a kvaliteta na razini skupljih proizvoda iz određene kategorije.

Dodatne informacije

Težina 32 g

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

PHD Glass Towel ručnik za staklo:

  1. Nikako ne koristite omekšivače prilikom pranja ovog ručnika, ali i općenito kod pranja bilokakvih proizvoda od mikrofibre.
  2. Perite na nižim temperaturama (30-40*C) s tekućim deterdžentom, sušite prirodnim putem izvan direktnog sunca.
  3. Preporučamo uporabu Angelwax Micro-Cleanse prilikom pranja.