PHD Magic Sponge magična spužva

2.00 (15.07 kn)

PHD Magic Sponge magična spužva je spužva koja zapravo i nije spužva već melaminska pjena kojom ćete vrlo brzo i s lakoćom očistiti plastične i vinyl površine. Konstrukcije slične običnoj spužvi, nudi vrlo finu abrazivnost, dovoljnu da očisti npr. plastične obloge u unutrašnjosti bolje nego velika većina kisteva i četki.

PHD Magic Sponge magična spužva:
◘ PHD kućni brand!
◘ Spoj nježnosti i moći čišćenja
◘ U kombinaciji sa dobrim APC-om stvara alat za iznimno snažno čišćenje

Availability: Na zalihi SKU: 00499 Kategorija: Marka:
Vidi košaricu

Opis

PHD Magic Sponge magična spužva je spužva kojom možete očistiti plastične dijelove, staklo i metal daleko lakše nego s materijalima poput mikrofibre ili običnih spužvi. Međutim, u čemu je tajna?
Tajna je u tome da ova spužva nije spužva, već melaminska pjena koja se često koristi kao izolacija (buka, toplina,…).

Prije puno godina otkriveno je da “spužva” ovakve konstrukcije daje najbolje od dva svijeta (pjena otvorene strukture je nježna, a polimerne supstance su grube) i dobivamo spužvu koja se ponaša kao izrazito fini abrazivni papir i daje maksimalne rezultate čišćenja.
Iako je PHD Magic Sponge magična spužva u potpunosti sigurna za plastične, staklene i metalne površine, savjetujemo da se ne koristi na lakiranim površinama!

PHD je kućni brand PH Detailing d.o.o. s kojim ćemo Vam ponuditi proizvode koji će spadati u kategoriju vrijednost za novac gdje će cijena biti niža, a kvaliteta na razini skupljih proizvoda iz određene kategorije.

Dodatne informacije

Težina 3 g

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “PHD Magic Sponge magična spužva”

PHD Magic Sponge magična spužva:

  1. Koristiti u kombinaciji s nekim sredstvom za čišćenje poput APC-a. Daje rezultate vrlo lako i vrlo brzo, pogotovo na plastičnim i vinyl površinama.
  2. Održavati ručnim pranjem, po mogućnosti s običnom vodom.
  3. Ne sušiti na direktnom suncu.