PHD Zeus Towel 800GSM

PHD Zeus Towel 800GSM

45.00kn

PHD Zeus Towel 800GSM je ručnik od mikrofibre s kojim želimo nastaviti našu fantastičnu seriju krpa od mikrofibri. Vrlo gusta vlakna dokazuju vrhunsku kvalitetu pletiva.

◘ PHD Brand!
◘ 40x40cm
◘ 800GSM

Stanje: Na zalihi SKU: 00681 Kategorija: Marka:
 • Opis
 • Dodatne informacije
 • Recenzije (1)
 • Upute za upotrebu

Opis

PHD je kućni brand PH Detailing d.o.o. s kojim ćemo Vam ponuditi proizvode koji će spadati u kategoriju vrijednost za novac gdje će cijena biti niža, a kvaliteta na razini skupljih proizvoda iz određene kategorije.

PHD Zeus Towel 800GSM je novi ručnik u našoj ponudi, a nastavak je na fantastičnu seriju PHD Blue Pro Towel i PHD Red Pro Towel.
Zeus Towel je napravljen od 800 gramske mikrofibre, a njegova glavna značajka su izuzetno gusto raspoređena vlakna što dokazuje vrhunsku kvalitetu samog ručnika. Rubovi su zašiveni što garantira dugotrajnost same mikrofibre.
Brisanje voskova, pasti za poliranje, dressinga, i sl. premaza, je vrlo jednostavno i lagano jer će vrlo gusta vlakna taj posao odraditi brzo i bez prevelikog potrebnog pritiska tokom brisanja.

Dodatne informacije

Težina 134 g

1 recenzija za PHD Zeus Towel 800GSM

 1. 5 od 5

  joanna (Potvrđen vlasnik)

  Najgusca mikrofibra koju smo ikad probali,fantasticna za brisanje pasti i voska.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

 1. Nikako ne koristite omekšivače prilikom pranja ovog ručnika, a I općenito bilo kakvih proizvoda od mikrofibre. Umjesto omekšivača koristite alkoholni ocat.
 2. Perite na nižim temperaturama (30-40*C) sa tekućim deterdžentom, sušite prirodnim putem izvan direktnog sunca.