Rag Company Spectrum 420 ručnik od mikrofibre

35.00kn

Rag Company Spectrum 420 ručnik od mikrofibre je jedan od izvrsnih ručnika od vrhunske mikrofibre iz Rag Company tvornice. S dvije različite strane nudi najbolje iz svijeta ručnika za uklanjanje viška pasti i voskova, a odlično se snalazi i kod brisanja quick detailera i bezvodnog pranja!

Rag Company Spectrum 420 ručnik od mikrofibre:
◘ Raznih boja
◘ 420 GSM
◘ 41 x 41 cm

SKU: N/A Kategorija: Marka:
Obriši
Vidi košaricu

Opis

Rag Company Spectrum 420 ručnik od mikrofibre je ručnik od vrhunskih mikrofibra vlakana koji će za nisku cijenu ponuditi odlike puno skupljih ručnika. Gušća vlakna, s opšivenim rubom, garantiraju odličan učinak prilikom uklanjanja voskova i pasti za poliranje, a zbog svoje debljine, odnosno težine, od 420 GSM-a odličan je izbor i za waterless načine pranja površina.
Rag Company Spectrum 420 ručnik od mikrofibre je dizajniran s dvije strane, gdje jedna strana nudi nešto duža vlakna za uklanjanje pasti i voskova ili nečistoće kod bezvodnog pranja, a druga strana s kraćim vlaknima odlično služi za uklanjanje raznih detailing preparata poput premaza za lajsne i slično.
Apsolutan best buy!

Dimenzije: 41 x 41 cm
Težina: 420 GSM
Vlakna: 70% polyester / 30% polyamide

 

Dodatne informacije

Boja

Siva, Tamno plava, Crna

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Rag Company Spectrum 420 ručnik od mikrofibre:

  1. Nikako ne koristite omekšivače prilikom pranja ovog ručnika, ali i općenito kod pranja bilokakvih proizvoda od mikrofibre.
  2. Perite na nižim temperaturama (30-40*C) s tekućim deterdžentom, sušite prirodnim putem izvan direktnog sunca.
  3. Preporučamo uporabu Angelwax Micro-Cleanse prilikom pranja.