Rag Company Spectrum 420 Dark Blue

Rag Company Spectrum 420 Dark Blue

35.00kn

Još izvrsnih ručnika od vrhunske mikrofibre iz Rag Company tvornice. S dvije različite strane nudi najbolje iz svijeta ručnika za uklanjanje viška pasti i voskova, a odlično se snalazi i kod brisanja quick detailera i bezvodnog pranja!

◘ Raznih boja
◘ 420 GSM
◘ 41 x 41 cm

SKU: N/A Kategorija: Marka:
Očisti
  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Recenzije (0)
  • Upute za održavanje

Opis

Rag Company s ponosom predstavlja Spectrum, ručnik od vrhunskih mikrofibra vlakana koji će za nisku cijenu ponuditi odlike puno skupljih ručnika. Gušća vlakna, sa opšivenim rubom, garantiraju odličan učinak prilikom uklanjanja voskova i pasti za poliranje, a zbog svoje debljine, odnosno težine, od 420 GSM-a odličan je izbor i za waterless načine pranja površina.
Dizajniran sa dvije strane, gdje jedna strana nudi nešto duža vlakna za uklanjanje pasti i voskova ili nečistoće kod bezvodnog pranja, a druga strana sa kraćim vlaknima odlično služi za uklanjanje raznih detailing preparata poput premaza za lajsne i slično.
Apsolutan best buy!

Dimenzije: 41 x 41 cm
Težina: 420 GSM
Vlakna: 70% polyester / 30% polyamide

 

Dodatne informacije

Boja

Siva, Tamno plava, Crna

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

  1. Nikako ne koristite omekšivače prilikom pranja ovog ručnika, a I općenito bilo kakvih proizvoda od mikrofibre. Umjesto omekšivača koristite alkoholni ocat.
  2. Perite na nižim temperaturama (30-40*C) sa tekućim deterdžentom, sušite prirodnim putem izvan direktnog sunca.