Rag Company Spectrum 420 Gray

Rag Company Spectrum 420 Gray

35.00kn

Još jedan izvrstan ručnik od vrhunske mikrofibre iz Rag Company tvornice. S dvije različite strane nudi najbolje iz svijeta ručnika za uklanjanje viška pasti i voskova, a odlično se snalazi i kod brisanja quick detailera i bezvodnog pranja!

◘ Sive boje!
◘ 420 GSM
◘ 41 x 41 cm

Stanje: Na zalihi SKU: 00807 Kategorija: Marka:
  • Opis
  • Recenzije (0)
  • Upute za održavanje

Opis

Rag Company s ponosom predstavlja Spectrum, ručnik od vrhunskih mikrofibra vlakana koji će za nisku cijenu ponuditi odlike puno skupljih ručnika. Gušća vlakna, sa opšivenim rubom, garantiraju odličan učinak prilikom uklanjanja voskova i pasti za poliranje, a zbog svoje debljine, odnosno težine, od 420 GSM-a odličan je izbor i za waterless načine pranja površina.
Dizajniran sa dvije strane, gdje jedna strana nudi nešto duža vlakna za uklanjanje pasti i voskova ili nečistoće kod bezvodnog pranja, a druga strana sa kraćim vlaknima odlično služi za uklanjanje raznih detailing preparata poput premaza za lajsne i slično.
Apsolutan best buy!

Dimenzije: 41 x 41 cm
Težina: 420 GSM
Vlakna: 70% polyester / 30% polyamide

 

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

  1. Nikako ne koristite omekšivače prilikom pranja ovog ručnika, a I općenito bilo kakvih proizvoda od mikrofibre. Umjesto omekšivača koristite alkoholni ocat.
  2. Perite na nižim temperaturama (30-40*C) sa tekućim deterdžentom, sušite prirodnim putem izvan direktnog sunca.