Rupes BigFoot LHR15 MK3

Rupes BigFoot LHR15 MK3

3,499.00kn

Jedna od najboljih orbitalnih mašina za poliranje, svoju kvalitetu i učinkovitost dokazala je u rukama ponajboljih svjetskih detailera. Podloška od 125mm / 5″ prilagođena je radu na vozilima sa oštrijim linijama i konturama.

 

◘ 3000-5200 OPM-a
◘ 15mm pomak uz 500W snagu motora
◘ dolazi uz 125mm backing plate

Stanje: Na zalihi SKU: 00666 Kategorija: Marka:
  • Opis
  • Recenzije (0)

Opis

Treba li uopće opisivati Rupes BigFoot mašine za poliranje? Kada se spominju mašine za poliranje rijetko koja rasprava može proći bez Rupes BigFoot programa.
Ukoliko ste početnik, cijeniti ćete orbitalne kretnje koje će spriječiti “zapaljenje” laka, a ukoliko ste profesionalac onda znate po što ste došli kada tražite Rupes BigFoot mašine.
500W motor odrađuje i najteže zadatke uz manju potrošnju energije, a meki start se brine za siguran rad. Naravno, elektronska kontrola vrtnje se brine za konstantnu vrtnju bez obzira na pritisak.
Novost u MK3 seriji je i potenciometar na samom prekidaču za start kojim sada možete kontorolirati snagu, odnosno brzinu vrtnje.

U ovoj ponudi nudimo Vam Rupes BigFoot LHR15 Mark3 uz koju dolazi podložak (backing plate) od 125mm. Spužve i ostala oprema poput pasti i ručnika od mikrofibre ne dolaze u ovoj ponudi, a moguće ih je zasebno naručiti.

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.