Rupes BigFoot LHR21 MK2

Cijena vrijedi za jednokratno plaćanje (gotovinom ili po predračunu). Mašine su na zalihi te se nakon uplate odmah mogu slati prema kupcu ili osobno preuzeti. 

Jedna od najboljih orbitalnih mašina za poliranje, svoju kvalitetu i učinkovitost dokazala je u rukama ponajboljih svjetskih detailera.

 

◘ 2000-4200 OPM-a
◘ 21mm pomak uz 500W snagu motora
◘ dolazi uz 150mm backing plate

SKU: 10010 Kategorija:
  • Opis
  • Recenzije (0)

Opis proizvoda

Treba li uopće opisivati Rupes BigFoot mašine za poliranje? Kada se spominju mašine za poliranje rijetko koja rasprava može proći bez Rupes BigFoot programa.
Ukoliko ste početnik, cijeniti ćete orbitalne kretnje koje će spriječiti “zapaljenje” laka, a ukoliko ste profesionalac onda znate po što ste došli kada tražite Rupes BigFoot.
500W motor odrađuje i najteže zadatke uz manju potrošnju energije, a meki start se brine za siguran rad. Naravno, elektronska kontrola vrtnje se brine za konstantnu vrtnju bez obzira na pritisak.

U ovoj ponudi nudimo Vam Rupes BigFoot LHR21 MarkII uz koju dolazi podložak (backing plate) od 150mm. Spužve i ostala oprema poput pasti i ručnika od mikrofibre ne dolaze u ovoj ponudi, a moguće ih je zasebno naručiti.

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.