Rupes Skorpio II 150mm pneumatska brusilica

172.50 (1,299.70 kn)

Rupes Skorpio II 150mm pneumatska brusilica je poznata i dokazana pneumatska mašina za brušenje, odličnih karakteristika poput male potrošnje zraka, niže buke i smanjenih vibracija. Izvrsna za razne poslove od brušenja laka, smetova u laku, brušenja svjetla/farova,…

Rupes Skorpio II 150mm pneumatska brusilica:
◘ 150mm podloška
◘ 3.0mm pomak
◘ Dokazana Rupes mašina

Availability: Na zalihi SKU: 01525 Kategorije: , Marka:
Vidi košaricu

Opis

Rupes Skorpio II 150mm pneumatska brusilica vrlo je poznata mašina za brušenje, tzv. šlajferica, koja je svoju pouzdanost dokazala u lakirnicama po cijelom svijetu.

Novi motor pruža izvrstan omjer težine i snage s vrlo malom potrošnjom zraka. Dizajniran kako bi što manje vibrirao i bio što tiši, motor Skorpio II može se pohvaliti i jednostavnim održavanjem i produženim životnim vijekom.
Ergonomski oblik je standard, uz posebnu gumiranu ručku koja još dodatno umanjuje vibracije.

Podloška, veličine 150mm / 6″, je izvrsno balansirana i odlično stvara pritisak na podlogu, a lako se mijenja te se može koristiti i 125mm / 5″ podloška.
Model u prodaji je sa 3.0mm hodom.

Rupes Skorpio II 150mm pneumatska brusilica je dokazano učinkovita u svim radionama za refiniš poput lakirnica, detailing studija, stolarskih radnji i ostalih radionica.

Napomena oko cijene: PH Detailing d.o.o. sve mašine dobavlja od ugovornih zastupnika za određeni brand koji ima osiguran servis i podršku te je ovlašten, od strane proizvođača, za zastupanje branda u Republici Hrvatskoj.  Na sumnjivo niske cijene raznih trgovina koje ne mogu osigurati servis i podršku, nećemo odgovarati jer takvim cijenama ne možemo osigurati kontinuiranu servisnu podršku i mrežu, te zamjenske mašine ukoliko dođe do kvara na mašinama korisnika. 

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Rupes Skorpio II 150mm pneumatska brusilica”

Rupes Skorpio II 150mm pneumatska brusilica:

  1. Držati dalje od dohvata djece!
  2. Koristiti zaštitnu opremu!
  3. Potreban kompresor od protoka 300L/min ili više za neometan rad.
  4. Koristiti s namjenskim brusnim papirima promjera 150mm.

Možda će vam se također svidjeti…