Scholl Concepts Ninja spužva za poliranje – Blue 140mm Finishing Pad

129.00kn

Scholl Concepts Ninja spužva za poliranje donosi inovativan oblik spužve iz Scholl Concepts razvojnog centra. Ninja spužva za poliranje se lako prilagođava konturama i rubovima elemenata, poliranje kraj emblema i znakova je dodatno olakšano, a sama spužva je dugotrajnija i izdržljivija zbog svoje konstrukcije i kvalitete spužve.

◘ Plava – srednja/finiš spužva
◘ 140mm, za 5″ podloške
◘ Flex-Cut design

Availability: Na zalihi SKU: 01228 Kategorija: Marka:
Vidi košaricu

Opis

Scholl Concepts Ninja Finishing Pad – Blue novi je koncept spužvi za poliranje iz Scholl Concepts razvojnog centra sa Flex-Cut dizajnom ruba pada.

Plava spužva je srednja-finiš spužva, te služi za finiširanje nakon obrade laka sa grubljim pastama, a zbog svoje konstrukcije kao polu-krute (semi-firm) odlično će ukloniti i nešto dublje riseve nakon obrade grubljim pastama i spužvama.

Zahvaljujući novom dizajnu ruba Scholl Concepts Ninja spužve za poliranje, teško dostupna i osjetljiva mjesta (poput rubova i pregiba) polirati će se lakše i uz manju mogućnost oštećenja boje što je glavni problem na rubu ili prijelazu elemenata.
Poliranje dijelova oko emblema, znakova, kvaka, lajsni i sl. će od sada biti znatno olakšano.
Ninja Finishing Pad donosi inovativan način porubljivanja, tzv. Flex-Cut, koji umanjuje pritisak na vanjski dio spužve što pomaže i kod smanjenja induciranja holograma.

Maksimalna izdržljivost padova osigurana je otpornom spužvom, a sami dizajn spužve bolje odvodi toplinu što također ide u prilog dugotrajnosti same spužve.
Spužve se mogu koristiti na svim vrstama mašina, rotacijskim, dual action/orbitalnim, prisiljenim rotacijama (npr. Flex XCE), i slično.

2 recenzije za Scholl Concepts Ninja spužva za poliranje – Blue 140mm Finishing Pad

 1. 5 od 5

  dominik1520 (Potvrđen vlasnik)

  Jako zanimljiva spužva, za sad oduševljen

 2. 5 od 5

  josip55 (Potvrđen vlasnik)

  Izuzetno dobra spužva za finish i za one step!!


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

 1. Držati van dohvata djece
 2. Koristiti sa srednjim i finiš pastama za poliranje poput Scholl Concepts S30+ 
 3. Može se koristiti sa svim vrstama mašina za poliranje