Scholl Concepts Ninja spužva za poliranje Red 140mm – Cutting Pad

17.20 (129.59 kn)

Scholl Concepts Ninja spužva za poliranje donosi profesionalno rješenje za poliranje. Inovativan oblik spužve za poliranje iz Scholl Concepts razvojnog centra donosi spužvu koja se lako prilagođava konturama i rubovima elemenata, poliranje kraj emblema i znakova je dodatno olakšano, a sama spužva je dugotrajnija i izdržljivija zbog svoje konstrukcije i kvalitete spužve.

◘ Crvena – gruba spužva
◘ 140mm, za 5″ podloške
◘ Flex-Cut design

Availability: Na zalihi SKU: 01227 Kategorija: Marka:
Vidi košaricu

Opis

Scholl Concepts Ninja Cutting Pad – Red novi je koncept spužvi za poliranje iz Scholl Concepts razvojnog centra sa Flex-Cut dizajnom ruba pada.

Crvena spužva je gruba spužva, te služi za korekcije oštećenih lakova, poliranje tragova brušenja, a odlična se pokazala na gelcoatu.

Zahvaljujući novom dizajnu ruba spužve za poliranje, teško dostupna i osjetljiva mjesta (poput rubova i pregiba) polirati će se lakše i uz manju mogućnost oštećenja boje što je glavni problem na rubu ili prijelazu elemenata.
Poliranje dijelova oko emblema, znakova, kvaka, lajsni i sl. će od sada biti znatno olakšano.
Inovativan način porubljivanja, tzv. Flex-Cut umanjuje pritisak na vanjski dio spužve što pomaže i kod smanjenja induciranja holograma.

Maksimalna izdržljivost padova osigurana je otpornom spužvom, a sami dizajn spužve bolje odvodi toplinu što također ide u prilog dugotrajnosti same spužve.
Spužve se mogu koristiti na svim vrstama mašina, rotacijskim, dual action/orbitalnim, prisiljenim rotacijama (npr. Flex XCE), itd…

1 recenzija za Scholl Concepts Ninja spužva za poliranje Red 140mm – Cutting Pad

  1. 5 od 5

    josip55 (Potvrđen vlasnik)

    Jedna od boljih cut spužvi šta sam probao, 5


Napiši recenziju

  1. Držati van dohvata djece
  2. Koristiti sa grubim pastama za poliranje poput Scholl Concepts Shock2Cut 
  3. Može se koristiti sa svim vrstama mašina za poliranje