Scholl Concepts S2 pasta za poliranje 500ml

38.40 (289.32 kn)

Scholl Concepts S2 Black izvrsna je gruba pasta za poliranje iz Scholl Concepts razvojnog centra. Svoju vrijednost opravdava već kod prvog korištenja jer osim što odlično korigira oštećene lakirane površine, pruža visok sjaj, te dugo ostaje masna što omogućava produljeni rad bez prašenja. S2 Black pasta odlično će raditi i kao one-step pasta na teško oštećenim lakovima.

◘ 500ml
◘ Odličnih recenzija
◘ Scholl Concepts kvaliteta

Availability: Na zalihi SKU: 01220 Kategorije: , Marka:
Vidi košaricu

Opis

Scholl Concepts S2 Black najnovija je gruba pasta za poliranje iz Scholl Concepts razvojnog centra.
Prateći zahtjeve modernog detailinga, Scholl je stvorio grubu pastu koja je spremna korigirati i najteža oštećenja na laku, uz dugotrajan rad bez sušenja paste (ne praši!).

Nakon obrade površine sa Scholl S2 Black pastom za poliranje, ona će ostati izvrsno korigirana od postojećih oštećenja, dok sama pasta neće inducirati dodatna oštećenja poput marringa.
Sjaj nakon poliranja je izvrstan za jednu grubu, cut, pastu te se s pravom može koristiti i kao one-step pasta na teško oštećenim lakovima.
Uz sve prednosti ove paste, bitno je napomenuti i da se vrlo lako briše te se može koristiti na svim vrstama mašina za poliranje, te ne ostavlja tragove na crnim lajsnama/trimovima.

 

1 recenzija za Scholl Concepts S2 pasta za poliranje 500ml

  1. 5 od 5

    stiven stornoga (Potvrđen vlasnik)

    top pasta, brzo skida i vece defekte laka, lako se brise prasine skoro i nema bitno je redovito ispuhat pad i radi odlicno


Napiši recenziju

  1. Držati van dohvata djece!
  2. Koristiti sa grubim spužvama za poliranje, poput Scholl Concepts Ninja Pad – Red 
  3. Može se koristiti na svim vrstama mašina za poliranje.