SchraubenDoktor® 20g tuba

SchraubenDoktor® 20g tuba

120.00kn

Revolucionarni proizvod za pomoć kod uklanjanja oštećenih glava šarafa. Zahvaljujući svojim sastavu u kojem su, između ostaloga, magnetne čestice uvelike pomaže kod uklanjanja šarafa sa oštećenim (izraubanim, pojedenim, pretegnutim) glavama. Uvelike se koristi u održavanju zrakoplova, vozila, plovila… Koriste ga Lufthansa Technik, AirFrance, AirCanada, RyanAir, Emirates, Qantas…
PH Detailing sa svojom kategorijom AeroNautik prvi donosi SchraubenDoktor na hrvatsko tržište. 

◘ PH AeroNautik
◘ 20g = 50+ aplikacija
◘ Napravljen u Njemačkoj

Stanje: Na zalihi SKU: 01045 Kategorije: , Marka:
  • Opis
  • Recenzije (0)
  • Upute za upotrebu

Opis

SchraubenDoktor revolucionarno je rješenje za uklanjanje šarafa sa oštećenom (izraubanom) glavom. Napravljen od, između ostalog, magnetskih čestica koje ulaze u oštećenu glavu šarafa i tamo se zadržavaju te stvaraju dodatni oslonac kod odšarafljivanja oštećenih šarafa.

SchraubenDoktor je sredstvo koje ima nebrojene mogućnosti i primjene u tehničkom svijetu, a jedan je od glavnih pomoćnih alata u održavanju zrakoplova, automobila i ostalih tehničkih naprava.

Napravljen, i patentiran, u Njemačkoj,  SchraubenDoktor dolazi u tubi od 20g što je dovoljno za više od 50 aplikacija, a kada se situacija čini bezizlaznom dokazati će da je zaista revolucionaran i da od toga trenutka postaje alat koji ćete uvijek imati uz sebe.

SchraubenDoktor će u svakoj situaciji dodati više gripa, trenja. Može se koristiti i u situacijama kada borer proklizava u glavi bušilice, kada trebate nešto odšarafiti francuskim ključem koji se skliže, i sl…

PH Detailing sa svojom kategorijom AeroNautik prvi donosi SchraubenDoktor na hrvatsko tržište. 

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

  1. Protresti pakiranje.
  2. Kapnuti kap proizvoda u oštećenu glavu šarafu.
  3. Kapnuti kad proizvoda na glavu odvijača (šarafcigera)
  4. Dodatnim pritiskom odšarafiti oštećeni šaraf.