Soft99 Fusso Coat NEW! 12M Wax vosak

38.50 (290.08 kn)

Soft99 Fusso Coat NEW! 12M Wax vosak je Novi! Fusso Coat. Redizajniran, zadržao je svoju ekstremnu trajnost i hidrofobnost uz lakše nanošenje i brisanje od prijašnje verzije.

Soft99 Fusso Coat NEW! 12M Wax vosak:
◘ 200g pakiranje
◘ Zavidne hidrofobnosti
◘ Vrlo izdržljiv

SKU: N/A Kategorija: Marka:
Obriši
Vidi košaricu

Opis

Soft99 Fusso Coat NEW! 12M Wax vosak je rezultat potpunog redizajna Fusso Coata! Mješavina otapala voska se promijenila i sada je miris Fusso Coata manje intenzivan. Zahvaljujući dodanim uljima i promijeni PTFE nosača mješavina, nova verzija Fusse zahtjeva manje pripreme kod apliciranja te se puno lakše briše. 

Također, zahvaljujući novoj formuli, Soft99 Fusso Coat NEW! 12M Wax vosak slabije isparava što omogućava puno više vremena za brisanje površine, što cijeli proces čini daleko lakšim. Kao i s prijašnjom verzijom i od nove verzije možemo očekivati ekstremnu dugotrajnost i hidrofobnost.

Soft99 je dugo vremena istraživao i isprobavao formulu te je kroz godine usavršio formulacija s kombinacijom novih otapala te se iz novog Fusso Coata može izvući maksimum.

Razlika između tamnog i svijetlog Fusso coata?

Soft99 je obogatio svjetlu, light, verziju sa blagim čistačima. To je posebice korisno kada se koristi na bijeloj, srebrnoj ili bilo kojoj svjetloj boji, jer prljavština koja je duboko u svjetloj boji “blokira” maksimalan sjaj.

S druge strane, tamna, dark, verzija Fusso Coata tamnije čestice koje se lako sakrivaju, daju mu dodatni sjaj, što je posebice bitno u crnoj, plavoj ili bilo kojoj tamnoj boji vozila. Minimalni defekti se sakrivaju, a boja izgleda kao svježe polirana.

Koja verzija Fusso Coat-a Vam trebaju?

To je vrlo često pitanje. Sami najbolje znate koja je boja Vašeg vozila, ali bitno je i naglasiti da ukoliko svjetlu verziju Fusso Coata namažete na tamni auto Vaše vozilo neće postati svjetlije… To su razlike koje će dati maleni segment poboljšanja, ali oko kojih se ne treba zamarati ukoliko nekome nije bitan i taj zadnji detalj.

 

Dodatne informacije

Težina N/A

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Soft99 Fusso Coat NEW! 12M Wax vosak”

Soft99 Fusso Coat NEW! 12M Wax vosak:

  1. Vozilo pripremiti za nanošenje zaštite (pranje i dekontaminacija).
  2. Proizvod aplicirati u vrlo maloj količini čistim i suhim aplikatorom.
  3. Nakon 10ak minuta višak proizvoda obrisati suhom i čistom krpom od mikrofibre.