Turtle Wax Headlight Lens Restorer set za poliranje farova

139.00kn

Turtle Wax Headlight Lens Restorer set za poliranje farova je set za ručno brušenje i poliranje farova u hobi verziji. Sadrži sve potrebno za uklanjanje žutila i oksidacije s farova, vrlo jednostavan za korištenje. Set služi za poliranje požutjelih ili oksidiranih farova, ako su farovi u vrlo lošem stanju, njih će ipak biti potrebno profesionalno brusiti i polirati.

Turtle Wax Headlight Lens Restorer set za poliranje farova:
◘ Set za ručno poliranje farova
◘ Sve potrebno u setu
◘ Jednostavan za korištenje

Availability: Na zalihi SKU: 01788 Kategorija: Marka:
Vidi košaricu

Opis

Turtle Wax Headlight Lens Restorer set za poliranje farova je idealan izbor za osvježavanje svjetlosnih sklopova (tzv. farova) na raznim vrstama vozila. Primarno je namijenjen za vozila sa zamućenim staklima ili blago oštećenim farovima.

Set sadrži sve potrebno za blago brušenje i ručno poliranje farova te kasnije poliranje i zaštitu:
1x Lens Base Coat Wipe = maramica za početno brisanje
1x 118ml Clarifying Compound = pasta za poliranje
1x 118ml Spray Lubricant = za podmazivanje brusnog papira (koristiti naizmejnce ovo i vodu)
1x Restoration Pads = brusni papiri raznih gradacija
1x Lens Sealing Wipe = maramica za finalnu zaštitu farova.

Turtle Wax Headlight Lens Restorer set za poliranje farova upute za upotrebu:

Držati dalje od dohvata djece! Zaštiti lakirane površine tijekom rada te nositi zaštitnu opremu!

1. Utrljati malu količinu “Clarifying Compound” paste na jedan far pomoću čiste krpe od mikrofibre. Procijeniti koliko snažna korekcija mora biti da bi se dobio željeni rezultat.
2. Ukoliko je riječ o snažnoj oksidaciji te je potrebno više brušenja, uzmite brusni papir označen brojem #1. Ukoliko je potrebna manja korekcija prebacite se na korak 6.
3. Izbrusiti obje leće s papirom #1 koristeći vodu kao tekući lubrikant za brušenje. Uskoro ćete primjetiti kako se žutilo i oksidacija uklanjaju s farova.
4. Nakon uspješnog koraka br. 3, prebaciti brusni papir na stranu koja je obilježena brojem #2
5. Ponoviti proces iz koraka 3, ali ovaj put koristeći brusni papir označen brojem #2 te i dalje nastavite koristiti vodu kao tekući lubrikant.
6. Nakon što su oba fara izbrušena/ispolirana do željenog efekta, obrišite ostatak nečistoće s farova s čistom i suhom krpom od mikrofibre.
7. Osušiti farove u potpunosti.
8. Nanijeti zaštitu (Lens Sealing Wipe) u ravnomjernoj količini kako bi se farovi zaštitili od oksidacije i ponovnog žutila. Ovaj korak odradite brzo kako se proizvod ne bi osušio.

 

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Upute za upotrebu: 

Držati dalje od dohvata djece! Zaštiti lakirane površine tijekom rada te nositi zaštitnu opremu!

1. Utrljati malu količinu “Clarifying Compound” paste na jedan far pomoću čiste krpe od mikrofibre te procijeniti koliko snažna korekcija mora biti da bi se dobio željeni rezultat.
2. Ukoliko je riječ o snažnoj oksidacijite je potrebno više brušenja, uzmite brusni papir označen brojem #1. Ukoliko je potrebna manja korekcija prebacite se na korak 6.
3. Izbrusiti obje leće sa papirom #1 koristeći vodu kao tekući lubrikant za brušenje. Uskoro ćete primjetiti kako se žutilo i oksidacija uklanjaju sa farova.
4. Nakon uspješnog koraka br. 3, prebaciti brusni papir na stranu koja je obilježena sa brojem #2
5. Ponoviti proces iz koraka 3, ali ovaj put koristeći brusni papir označen brojem #2, te i dalje nastavite koristiti vodu kao tekući lubrikant.
6. Nakon što su oba fara izbrušena/ispolirana do željenog efekta, obrišite ostatak nečistoće s farova sa čistom i suhom krpom od mikrofibre.
7. Osušiti farove u potpunosti.
8. Nanijeti zaštitu (Lens Sealing Wipe) u ravnomjernoj količini kako bi se farovi zaštiti od oksidacije i ponovnog žutila. Ovaj korak odradite brzo kako se proizvod ne bi osušio.