Detailing rječnik

S obzirom da nam je Cro-Detailing zajednica omogućila prve korake u detailingu, voljeli bi se na neki način odužiti zajednici. Kako ćemo svi zajedno uložiti velike napore kako bi povećali i ojačali našu detailing scenu, smatram da je odličan korak napraviti jedan zajednički Detailing Rječnik u kojem bismo opisali sve kratice (poput SMAT) i opisali sve naše riječi koje koristimo (poput swirl) kako bi početnicima omogućili lakše snalaženje. Znam da je već pokušano nešto slično, međutim sada bismo to imali na jednom mjestu i na webu pH detailinga, a sami rječnik bi se redovito update-ao. Ako smo uspjeli dobro istražiti, mislim da bismo bili među prvima u svijetu koji bi to napravili u takvoj kvaliteti i obujmu.

Ovdje niže će se nalaziti kostur tog riječnika po abecednom redu, nešto je napisano, ali to je tek kap u moru. Slobodno nadopišite što znate i što fali, a molimo Vas korigirajte nas tamo gdje smo pogriješili.
Hvala Vam!

Detailing rječnik pojmova – zajednički projekt Cro-Detailinga i pH detailinga

ZADNJI UPDATE : 29.01.2018 - 18.00h   * Članovi cro-detailing.com foruma.     A Abrasive (Bo* & Deni11*) --> Abrazivi, prirodne (npr. pjesak) ili sintetičke čestice koje se nalaze u grubim polir pastama za skidanje ogrebotina i nepravilnosti na laku. Acid (Bo* & Deni11*) --> Supstance pH vrijednosti ispod 7. Najviše su prisutne u proizvodima...

Read more...