Kada se od malih nogu krećete oko automobila svih veličina i vrsta, logično je očekivati da ćete biti povezani s autoindustrijom na nekim razinama koje zahtjevaju posebno razumijevanje. Jedna od tih razina je detailing.

PH Detailing je krenuo kao jedan minijaturni webshop, iz jedne male sobe, te se kroz godine profilirao kao jedan od vodećih detailing centara u regiji na što smo izrazito ponosni te zahvalni svakom kupcu, klijentu, članu našeg tima i našim obiteljima za beskrajnu podršku koju su nam pružili.

Što je zapravo detailing?

Po svojoj definiciji, detailing je “detaljno čišćenje interijera i eksterijera vozila kako bi mu se poboljšao izgled”. No, detailing je za nas puno više od same definicije. Za nas je on strast, hobi koji je prerastao u ljubav, svijet koji nas razumije.

Od kuda naziv PH Detailing?

PH Detailing je igra riječi jer, osim inicijala osnivača, PH predstavlja i pH vrijednost koja je vrlo bitna za sve detailing proizvode koji imaju kiselu, odnosno lužnatu pH vrijednost.

Misija

PH Detailing d.o.o. od svojeg prvog dana tržištu pruža premium uslugu detailinga u punom smislu riječi. Od kvalitete pružene usluge do prodajnog asortimana, a posebice pri komunikaciji s našim klijentima i kupcima.

Iznimno smo ponosni na portfolio vozila koje održavamo, a koja pružaju neupitan dokaz naše posvećenosti i ljubavi pružene prema svakom projektu, neovisno o tome bio on skup ili povoljan, velik ili malen.
Kao ekskluzivni zastupnici za globalno snažne i poznate brendove u svijetu detailinga, pružamo potpunu stručnost i uslugu u savjetovanju i podršci, a stalnim školovanjima i treninzima osiguravamo korak ispred po pitanju korištenja novih proizvoda i tehnoloških procesa.

Prema svakom vozilu se odnosimo kao da je naše vlastito, a takvim načinom razmišljanja osiguravamo onaj dodatan dio usluge koji čini našu priču premium pričom.

Misija nam je uvesti svaku zainteresiranu osobu u svijet detailinga sa stručnosću i ljubaznosti te oduševiti i nadmašiti očekivanja svakog našeg klijenta.

 Vizija

Izgradnjom novog PH Detailing centra, kao tvrtka ušli smo u novu eru naše detailing priče.
Pružanjem premium usluge, koja je standard našeg rada, PH Detailing će nastaviti ulagati u domaću detailing scenu kako to i čini od prvog dana kako bi osnažio njeno djelovanje na nacionalnu auto-moto scenu te promovirao detailing kao zanimanje za mlađe generacije koje zanima karijera u auto-moto industriji, odnosno u našoj uskoj specijalizaciji.

Naša vizija ne staje samo na korištenju proizvoda globalno jakih i prepoznatljivih brendova već iskustvo iz korištenja kvalitetnih proizvoda prenosimo u vlastiti PHD brend čiji proizvodi garantiraju kvalitetu koja je proizašla iz stotina sati rada i testiranja proizvoda u našim detailing studijima. Budući korak našeg PHD brenda je proizvodnja u Hrvatskoj od domaćih sirovina, gdje god to sirovina i proces izrade to dopuštaju.

Vizija nam je osigurati najviši standard usluga i proizvoda za cijelu regiju, kao i konstantno provoditi sva nužna stručna osposobvljavanja i edukacije potrebne za besprijekorni rad.

PH Detailing d.o.o.

Kapelska 6, 10 000 Zagreb

info@ph-detailing.hr

+385 99 662 6226

Upisano u Trgovački sud Zagreb

MBS: 04622987

OIB: HR80639401163

IBAN: HR4023400091110819550, otvoren kod Privredne Banke Zagreb, otvoren kod Privredne Banke Zagreb

SWIFT: PBZGHR2X Temeljni kapital društva 2.654,46 €, uplaćen u cijelosti

Član uprave društva i direktor: Petar Horvat

Slobodno nam se obratite za besplatnu procjenu radova na Vašem vozilu, a ukoliko imate pitanja oko korištenja proizvoda iz naše ponude ili trebate savjet za kupovinu budite slobodni nazvati nas na naš kontakt telefon.

WASH – POLISH – WAX – DRIVE ™

Od prvog dana rada nastojimo približiti detailing svim zaljubljenicima u auto-moto svijet, pa s ponosom možemo reći da smo vlasnici Balkan Detailing grupe na Facebooku, koja okuplja preko 15 000 članova iz regije.

Redovitim ulaganjima u naše zaposlenike i vrhunsku opremu možemo osigurati da je svaki posao obavljen u skladu sa željama klijenta.

Posjedujemo nekoliko certifikata za nanošenje keramičkih premaza na sve vrste vozila, plovila i zrakoplova, a potpomognuti našom vrhunskom opremom posao možemo obavljati na svojoj lokaciji ili na terenu u čemu imamo puno iskustva.

Zatrebate li pomoć ili savjete, ponudu za opremu, alate, ili Vas jednostavno zanima nešto oko detailinga slobodno nam se obratite na: info@ph-detailing.hr ili na +385 99 662 6226

 

Ukoliko se želite pridružiti našem timu, obratite nam se na:
karijere@ph-detailing.hr