O nama

pH detailing -

Kada se od malih nogu krećete oko automobila svih veličina i vrsta, logično je očekivati da ćete biti povezani sa autoindustrijom na nekim razinama koje zahtjevaju posebno razumijevanje. Jedna od tih razina je detailing.

Što je zapravo detailing? Po svojoj definiciji detailing je “detaljno čišćenje interijera i eksterijera vozila kako bi mu se poboljšao izgled”. No, detailing je za nas puno više od same definicije. Za nas je on strast, hobi koji je prerastao u ljubav, svijet koji nas razumije.

Naziv? PH detailing je igra riječi jer osim inicijala osnivača, pH predstavlja i alkalnu/lužnatu vrijednost koja je vrlo bitna za sve detailing proizvode.

Od prvog dana rada nastojimo približiti detailing svim zaljubljenicima u auto-moto svijet, pa s ponosom možemo reći da smo vlasnici Balkan Detailing grupe na Facebooku, koja okuplja preko 4 000 članova iz regije.
Redovitim ulaganjima u naše zaposlenike i vrhunsku opremu možemo osigurati da je svaki posao obavljen u skladu sa željama klijenta, a i više.
Posjedujemo nekoliko certifikata za nanošenje keramičkih premaza na sve vrste vozila, plovila i zrakoplova, a potpomognuti našom vrhunskom opremom posao možemo obavljati na svojoj lokaciji ili na terenu u čemu imamo puno iskustva.

Zatrebate li pomoć ili savjete, ponudu za opremu, alate, ili Vas jednostavno zanima nešto oko detailing slobodno nam se obratite na info@ph-detailing.hr ili na +385 99 662 6226

WASH – POLISH – WAX – DRIVE ™

Informacije:

PH Detailing d.o.o., Kapelska 6, 10 000 Zagreb
Upisano u Trgovački sud Zagreb
MBS: 04622987
OIB: HR80639401163
IBAN: HR4023400091110819550, otvoren kod Privredne Banke Zagreb SWIFT:PBZGHR2X
Temeljni kapital društva 20 000 kn, uplaćen u cijelosti
Član uprave društva i direktor: Petar Horvat