SWISSTRAX

Dragi kupci i klijenti, s ponosom možemo objaviti da smo postali ovlašteni uvoznik i zastupnik Swisstrax podnih obloga za područje Republike Hrvatske!

VIŠE

Kako bismo za početak odgovorili na par bitnih pitanja napisali smo par crtica objašnjenja o čemu je točno riječ i o prednostima ovakvog koncepta koji je u svijetu široko prihvaćen.

1. Swisstrax 

– Švicarska kompanija čiji je vlasnik preselio proizvodnju u SAD, Californiu. 2014. francuska kompanija Decogarage.fr pokreće proizvodnju u Francuskoj pod licencom iz SADa. Jedina dva proizvodna pogona u svijetu su u SADu i u Francuskoj. Swisstrax se ne proizvodi u Kini.

2. Što su Swisstrax podne obloge?

– Riječ je o podnim oblogama napravljenima od polypropilena najveće čistoće i kvalitete, proizvedenog u Francuskoj. Polypropilen je termoplastika, laički rečeno. Podne obloge su izrazito čvrste, otporne na sve kemikalije i djelovanja, a kao primjer na njih se bez problema može postaviti i npr. dvostupna dizalica.

3. Koje vrste Swisstrax podnih obloga postoje?

Postoji velik broj obloga, ali se u globalu dijele na četiri vrste:

  1. Ribtrax koji predstavlja glavnu i najčešću pločicu. Perforirana je (rupičasta) i kroz sebe propušta prašinu, tekućine i nečistoću pa je pod vizualno uvijek čist. Pod se lako čisti jer Ribtraxov dizajn dopušta ispiranje zbog dizajna donjeg dijela koji kanalizira vodu kroz sebe. Ribtrax je prirodno “rebrasta” pločica radi boljeg trenja kod mokrih radova.
  2. Ribtrax Smooth/Smoothtrax je pločica vizualno slična običnom Ribtraxu uz razliku što je njena površina glatka. Također je rupičasta.
  3. Diamondtrax je pločica potpuno zatvorene strukture, izgledom simulirajući industrijske, i metalne, podove.
  4. Vyniltrax, najatraktivnija pločica jer svojim izgledom može imitirati drveni pod, vrlo zgodno za showroom, kutak za odmor u radioni i sl.
  5. Dodaci poput kuteva, adaptera, pregiba i sl.

4. Jesu li otporne na mehaničke udarce? Koliko traju?

Apsolutno! Debljina pločice je 1.8cm, a otpornost je 365kg / cm2 što znači da na Swisstrax podne obloge možemo postaviti i dizalice poput popularnih dvostupnih dizalica.
Također, Swisstrax podne obloge u svojoj formuli izrade imaju ubrizgano protuklizno sredstvo, dok ga konkurencija samo našprica preko obloge te se isto brzo potroši.

5. Dimenzije?

– dimenzije svih pločica su 40x40cm, debljina je 1.8cm u prosjeku. Za 1m2 treba 6.25 komada podnih obloga. Pločice se međusobno mogu spajati bez ograničenja i bez obzira na vrstu pločice.

6. Cijena?

  • Ribtrax 55kn / pločica
  • Ribtrax Smooth 55kn / pločica
  • Diamondtrax 65kn / pločica
  • Vyniltrax 75kn / pločica
  • 1m2 = ovisno o željama, ali ako ugrađujemo samo Ribtrax onda je to 344kn / m2. Cijena raste kako kombiniramo skuplje pločice.7. Skupo je… Skuplje od epoxy poda.

Swisstrax roba koju neće kupiti bilo tko, međutim ima svoje velike prednosti. Osim vizualnog stanja prostora, Swisstrax se može postaviti na bilo kakvu tvrdu površinu kojoj će dati novu dimenziju izgleda, zbog svoje jednostavnosti može ih instalirati bilo tko, a same pločice imaju 15 godina garancije.

Mogućnosti uređenja su praktički neograničene, a sama modularnost i prenosivost cijele priče gdje možete pločice postaviti ujutro i nakon događaja ih pospremiti i koristiti na drugom događaju i drugoj lokaciji daje novu dimenziju riječi “radni prostor”.

Swisstrax se nalazi u autosalonima, radionicama, garažama, sajmovima, zrakoplovnim hangarima, i sl.

S obzirom na velike probleme kakve nose epoxy premazi i podovi, Swisstrax nudi rješenje koje garantirano neće stvarati problema zbog zarobljene vlage, pucanja, lomljenja, i sl. kakvi dolaze sa epoxy podovima.

 

7. Skupo je… Skuplje od epoxy poda.

– Swisstrax roba koju neće kupiti bilo tko, međutim ima svoje velike prednosti. Osim vizualnog stanja prostora, Swisstrax se može postaviti na bilo kakvu tvrdu površinu kojoj će dati novu dimenziju izgleda, zbog svoje jednostavnosti može ih instalirati bilo tko, a same pločice imaju 15 godina garancije. Mogućnosti uređenja su praktički neograničene, a sama modularnost i prenosivost cijele priče gdje možete pločice postaviti ujutro i nakon događaja ih pospremiti i koristiti na drugom događaju i drugoj lokaciji daje novu dimenziju riječi “radni prostor”. Swisstrax se nalazi u autosalonima, radionicama, garažama, sajmovima, zrakoplovnim hangarima, i sl. S obzirom na velike probleme kakve nose epoxy premazi i podovi, Swisstrax nudi rješenje koje garantirano neće stvarati problema zbog zarobljene vlage, pucanja, lomljenja, i sl. kakvi dolaze sa epoxy podovima.

 

 

8. Gdje se može uživo pogledati?

Uzorci, oblici i izračun+dizajn za prostorije će se moći provjeriti i napraviti u našem dućanu u Trnjanskoj Cesti 41C, 10 000 Zagreb, koji će uskoro biti otvoren. Također, PH Detailing Studio je popločen Swisstrax podnim oblogama što možete vidjeti na videu na vrhu ove stranice.

9. Kako kupiti?

Radi specifičnosti dizajna i količine, podne obloge se kupuju na način da kupac daje zahtjev sa dimenzijama prostora i željama oko boja i vrste obloge, nakon čega izrađujemo projekt i šaljemo na odobrenje. Cijeli proces traje svega nekoliko sati.

🔴🔴🔴 10. Dizajn prostora? 🔴🔴🔴

Besplatno ćemo izraditi prostorni plan i ponuditi više idejnih rješenja, pošaljite nam dimenzije i želje i možemo Vam dizajnirati prostor i izračunati točnu cijenu. Dizajn i plan ne koštaju dodatno te su uključeni u cijenu podnih obloga.

11. Odakle dolaze podne obloge koje naručim?

Podne obloge dolaze iz jedine ovlaštene tvornice unutar EU, koja se nalazi u Francuskoj, te je ona glavni zastupnik za Swisstrax podne obloge za područje Europske Unije. Za više informacija posjetite www.swisstrax-europe.com