Koch Chemie As Autoshampoo šampon

9.20 (69.32 kn) 35.00 (263.71 kn)

Koch Chemie Autoshampoo šampon je šampon za pranje vozila povišene pH vrijednosti (pH9). Odlično čisti dnevnu nečistoću i cestovni film, te je u potpunosti siguran za sve površine eksterijera vozila. Osim za ručno pranje vozila može se koristiti i u samoposlužnim te automatskim sustavima pranja.

PH Detailing službeni je zastupnik Koch Chemie proizvoda za područje Republike Hrvatske od 2022. godine.

Koch Chemie Autoshampoo šampon:
◘ 1L ili 11 kg
◘ Izvrstan omjer cijene i superirne kvalitete 
◘ Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu

SKU: N/A Kategorija: Marka:
Obriši
Vidi košaricu

Opis

Koch Chemie Autoshampoo šampon je izvrstan šampon povišene pH vrijednosti (pH9) koji odlično čisti dnevne nečistoće i cestovni film. Autoshampoo ne sadrži fosfate niti nitrilotrioctena kiselinate je u potpunosti siguran za okoliš i sve odvodne sustave.

Koch Chemie Autoshampoo šampon se može koristiti za ručna pranja, automatske praonice ili samoposlužne praone.

Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 
PH Detailing službeni je zastupnik Koch Chemie proizvoda za područje Republike Hrvatske od 2022. godine.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Upoznajte se sa Koch Chemie Product System načinom označavanja proizvoda:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koch Chemie je proizvođač savršeno koordiniranih proizvoda. ProductSystem način označavanja proizvoda grupira i raspoređuje proizvode po njihovoj namjeni i sastavu.
Dizajn se bazira na periodnom sustavu elemenata čim se naglašava jezgra kompanije: kemija.
Periodni sustav elemenata predstavlja sve poznate kemijske elemente te služi kao sveobuhvatni sustav informacija,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Svi Koch Chemie proizvodi podijeljeni su u 10 proizvodnih grupa.
Proizvodna grupa opisuje polje primjene. Svaki proizvod ima svoju boju koja služi za brzu orjentaciju između više proizvoda. Odličan način za razlikovanje različitih proizvoda u trenu.

Svaki naziv proizvoda ima svoju skraćenicu koja se nalazi u ProductSystem oznaci. U kombinaciji sa bojama čini odličan način za brzo raspoznavanje i razlikovanje raznih proizvoda, pa čak i unutar iste grupacije.
Individualni elementi i skraćenice ne nalaze se samo na pakiranju već i u ostalim reklamnim materijalima što dodaje još jedan detalj unutar Koch Chemie svijeta.
pH vrijednost proizvoda, vrlo bitan čimbenik kod korištenja raznih kemijskih proizvoda, služi kao jednostavna referenca na razne proizvode, posebice kod alkalnih čistača.
Razne oznake, poput one za verziju, označava koju verziju proizvoda koristimo (na primjer H9 01 je bila prva verzija grube paste, nakon poboljšanja sada je njena oznaka H9 02). Na pastama ćemo naći i oznaku za cut (gruboću) i sjaj (gloss).
Sve informacije na ProductSystem oznaci na jednostavan način objašnjavaju namjenu i karakteristiku proizvoda.

Dodatne informacije

Količina

11kg, 1L

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Koch Chemie As Autoshampoo šampon”