Foliatec Sprej za bojanje unutrašnjosti vozila

Foliatec Sprej za bojanje unutrašnjosti vozila

130.00kn

Foliatec sprejevi za bojanje površina interijera donose vrlo jednostavno, a trajno i vizualno odlično, rješenje za promjenu boje dijelova interijera ili popravak željenog dijela.

◘ Razne boje
◘ Foliatec kvaliteta
◘ Vrlo jednostavno za korištenje

SKU: N/A Kategorije: , Marka:
Očisti
  • Opis
  • Dodatne informacije
  • Recenzije (0)
  • Upute za upotrebu

Opis

Foliatec sprejevi za bojanje unutrašnjosti vozila odličan su način za popravak oštećenih dijelova interijera, ili za one koji žele promijeniti boju nekog dijela interijera, pa čak i cijelog interijrea.
Sprej je još jedan izvrstan proizvod iz Foliatec tvornice, a može se koristiti na plastici, umjetnoj (eko) i pravoj koži, PVC dijelovima interijera i sl. Korištenje na tkaninama je moguće, ali samo na onima koje nisu podložne habanju i naprezanju.

Inovativna formula omogućava izrazito trajno vezanje boje za željenu površinu, te zadržava gibljivost i tenziju površine te na taj način sprječava pucanje, a struktura površine ostaje nepromijenjena.

Dodatne informacije

Boja

Bež mat, Bijela mat, Cognac mat, Crna mat, Crna sjajna, Crvena mat

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

  1. Željenu površinu odmastiti i očistiti namjenskim sredstvima, poput kožnih čistača Fenice Leather Cleaner 
  2. Primer se koristi na tvrdim plastikama, ali kroz iskustvo u radu nije ga potrebno uopće nanositi jer će površinu ukrutiti i teže će biti raditi, a trajnost je jednaka sa ili bez njega.
  3. Zaštiti okolne površine.
  4. Željenu površinu nasprejati u tanjim mlazovima, 2-3 ruke, čekajući 20ak minuta između ruku. Kompletno sušenje kroz 12-24h.