Koch Chemie Fu Fresh Up 1L miris za interijer

15.80 (119.05 kn)

Koch Chemie Fresh Up 1L miris za interijer je jedno od najpopularnijih Koch Chemie rješenja za uklanjanje neugodnih mirisa u interijeru vozila ili kućanstva, te za redovno parfemiranje prostora. Dugotrajan i izdašan, miris podsjeća na nježni omekšivač te se može koristiti i kod visokih ljetnih temperatura koje često znaju utjecati na mirise.
PH Detailing službeni je zastupnik Koch Chemie proizvoda za područje Republike Hrvatske od 2022. godine.

Koch Chemie Fresh Up 1L miris za interijer:
◘ 1L pakiranje
◘ Mirisni sprej za osvježavanje prostora i uklanjanje neugodnih mirisa
◘ Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 

Availability: Na zalihi SKU: 02027 Kategorije: , Marka:
Vidi košaricu

Opis

Koch Chemie Fresh Up 1L miris za interijer je specijalan proizvod  za uklanjanje neugodnih mirisa u interijerima vozila, kućanstva, ureda i sličnih zatvorenih prostorija. Koch Chemie Fresh Up 1L miris za interijer iza sebe ostavlja izuzetno ugodan miris koji podsjeća na nježni omekšivač te se može koristiti i kod visokih ljetnih temperatura koje često znaju utjecati na mirise.

Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 
PH Detailing službeni je zastupnik Koch Chemie proizvoda za područje Republike Hrvatske od 2022. godine.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Upoznajte se sa Koch Chemie Product System načinom označavanja proizvoda:

 

 

Koch Chemie je proizvođač savršeno koordiniranih proizvoda. ProductSystem način označavanja proizvoda grupira i raspoređuje proizvode po njihovoj namjeni i sastavu.
Dizajn se bazira na periodnom sustavu elemenata čim se naglašava jezgra kompanije: kemija.
Periodni sustav elemenata predstavlja sve poznate kemijske elemente te služi kao sveobuhvatni sustav informacija,

 

 

Svi Koch Chemie proizvodi podijeljeni su u 10 proizvodnih grupa.
Proizvodna grupa opisuje polje primjene. Svaki proizvod ima svoju boju koja služi za brzu orjentaciju između više proizvoda. Odličan način za razlikovanje različitih proizvoda u trenu.

Svaki naziv proizvoda ima svoju skraćenicu koja se nalazi u ProductSystem oznaci. U kombinaciji sa bojama čini odličan način za brzo raspoznavanje i razlikovanje raznih proizvoda, pa čak i unutar iste grupacije.
Individualni elementi i skraćenice ne nalaze se samo na pakiranju već i u ostalim reklamnim materijalima što dodaje još jedan detalj unutar Koch Chemie svijeta.
pH vrijednost proizvoda, vrlo bitan čimbenik kod korištenja raznih kemijskih proizvoda, služi kao jednostavna referenca na razne proizvode, posebice kod alkalnih čistača.
Razne oznake, poput one za verziju, označava koju verziju proizvoda koristimo (na primjer H9 01 je bila prva verzija grube paste, nakon poboljšanja sada je njena oznaka H9 02). Na pastama ćemo naći i oznaku za cut (gruboću) i sjaj (gloss).
Sve informacije na ProductSystem oznaci na jednostavan način objašnjavaju namjenu i karakteristiku proizvoda.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Koch Chemie Fu Fresh Up 1L miris za interijer”

Koch Chemie Fresh Up 1L miris za interijer:

  1. Očistiti interijer vozila odnosno ukloniti uzročnika lošeg mirisa.
  2. Nasprejati na tepih ili na podne obloge. Ne špricati direktno na sjedala!
  3. Ne sprejati u oči!