Angelwax Nebula 30ml keramički premaz s grafenom

Angelwax Nebula 30ml keramički premaz s grafenom je premaz za profesionalnu uporabu trajat će do pet godina i dizajniran je za brzo i jednostavno nanošenje te će na tretiranoj površini ostaviti vlažan izgled.
PH Detailing d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Angelwax proizvode u Republici Hrvatskoj.

Dostupan isključivo certificiranim partnerima. Kako biste postali korisnik Angelwax Nebula premaza, javite nam se na email info@ph-detailing.hr kako bismo Vam predstavili uvjete suradnje.

Angelwax Nebula 30ml keramički premaz s grafenom:
◘ Samo za certificirane detailere!
◘ 5 godina trajnosti
◘ Vrhunac Dark Star ponude

Kategorija: Marka:

Opis

Angelwax Nebula 30ml keramički premaz s grafenom je vrhunski grafenski keramički premaz koji je istražen, razvijen i proizveden u Angelwaxovom laboratoriju u njihovom sjedištu u Velikoj Britaniji u Škotskoj.

Ovaj super izdržljivi premaz za profesionalnu uporabu trajat će do pet godina i dizajniran je za brzo i jednostavno nanošenje te će na tretiranoj površini ostaviti vlažan izgled.

Angelwax Nebula 30ml keramički premaz s grafenom će također biti otporan na mrlje od vode i formuliran je za vrlo malo održavanja s manje potrebnog kontakta s površinom prilikom sušenja.

Malo više o grafenu:

Grafen je alotrop ugljika koji se sastoji od jednog sloja atoma, a njegova svojstva proizlaze iz njegove neobične strukture u kojoj su atomi ugljika povezani međusobno u heksagonalnom uzorku, poput pileće žice na atomskoj razini!

Ove veze lebde na pola puta između jednostrukih i dvostrukih veza, što ih čini toliko jakima da je gotovo nemoguće napraviti varijaciju u rešetki.

Ljepota grafena je njegova svestranost jer je pogodan za mnoštvo primjena, to je razlog zašto Angelwax koristi grafen u svakom proizvodu unutar DARK STAR asortimana.

Dostupan isključivo certificiranim partnerima. Kako biste postali korisnik Angelwax Nebula premaza, javite nam se na email info@ph-detailing.hr kako bismo Vam predstavili uvjete suradnje. 

 

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Angelwax Nebula 30ml keramički premaz s grafenom”