Fenice Power Cleaner sredstvo za kožu

16.60 (125.07 kn) 49.00 (369.19 kn)

Fenice Power Cleaner sredstvo za kožu je vrhunski čistač za kožu iz Fenice laboratorija, jednog od najboljih svjetskih razvojnih centara kada je riječ o održavanju kožnih interijera vozila i kožnih presvlaka namještaja, kao i modnih dodataka poput skupih ženskih torbica.

Fenice Power Cleaner sredstvo za kožu:
◘ 1L = 10L čistača za kožu
◘ Vrhunska učinkovitost
◘ Nepremašiva Fenice kvaliteta

SKU: N/A Kategorija: Marka:
Obriši
Vidi košaricu

Opis

Fenice Power Cleaner sredstvo za kožu je čistač za kožu, jedan od najboljih ikad stvorenih, a koji se omjerom može prilagođavati težini zaprljanja.
Veliku većinu dnevnih mrlja uklanja s omjerom od 1:10 što znači da s litrom tekućine možemo dobiti više od 10 litara tekućine za pranje kožnih sjedala, presvlaka, navlaka i namještaja.

Fenice Power Cleaner sredstvo za kožu je tehnološki vrlo napredan čistač, na vodenoj bazi, te je prilagođen svim vrstama kožnih obloga.

Iako je Fenice relativno nepoznat u ovom dijelu Europe, budite sigurni da smo detaljno provjerili i isprobali o čemu se radi.
Fenice Care System je talijanski izvorni brand, postoji od 1973. godine, od kada direktno surađuju sa talijanskim proizvođačima kožnih presvlaka, navlaka, namještaja, modnih dodataka (torbi) i sl., te spadaju u sam europski vrh kada je riječ o čišćenju, održavanju i reparaturi kože. Ekskluzivni talijanski proizvođači sportskih automobila koriste Fenice program za brigu o kožnim interijerima svojih vozila.

Dodatne informacije

Težina 1139 g
Količina

1L, 250ml

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Fenice Power Cleaner sredstvo za kožu”

Fenice Power Cleaner sredstvo za kožu:

  1. Čistač razrijediti destiliranom vodom po potrebi. 1:10 je preporučeni omjer za početak.
  2. Isprobati na skrivenom mjestu.
  3. Proizvod našpricati na sjedalo i na magičnu spužvom ili krpu za čišćenje interijera  te čistiti željene djelove.
  4. Nakon čišćenja površine obrisati i zaštititi.