Fenice Power Cleaner sredstvo za kožu

125.00kn369.00kn

Fenice Power Cleaner sredstvo za kožu je vrhunski čistač za kožu iz Fenice laboratorija, jednog od najboljih svjetskih razvojnih centara kada je riječ o održavanju kožnih interijera vozila i kožnih presvlaka namještaja, kao i modnih dodataka poput skupih ženskih torbica.

Fenice Power Cleaner sredstvo za kožu:
◘ 1L = 10L čistača za kožu
◘ Vrhunska učinkovitost
◘ Nepremašiva Fenice kvaliteta

SKU: N/A Kategorija: Marka:
Obriši
Vidi košaricu

Opis

Fenice Power Cleaner sredstvo za kožu je čistač za kožu, jedan od najboljih ikad stvorenih, a koji se omjerom može prilagođavati težini zaprljanja.
Veliku većinu dnevnih mrlja uklanja s omjerom od 1:10 što znači da s litrom tekućine možemo dobiti više od 10 litara tekućine za pranje kožnih sjedala, presvlaka, navlaka i namještaja.

Fenice Power Cleaner sredstvo za kožu je tehnološki vrlo napredan čistač, na vodenoj bazi, te je prilagođen svim vrstama kožnih obloga.

Iako je Fenice relativno nepoznat u ovom dijelu Europe, budite sigurni da smo detaljno provjerili i isprobali o čemu se radi.
Fenice Care System je talijanski izvorni brand, postoji od 1973. godine, od kada direktno surađuju sa talijanskim proizvođačima kožnih presvlaka, navlaka, namještaja, modnih dodataka (torbi) i sl., te spadaju u sam europski vrh kada je riječ o čišćenju, održavanju i reparaturi kože. Ekskluzivni talijanski proizvođači sportskih automobila koriste Fenice program za brigu o kožnim interijerima svojih vozila.

Dodatne informacije

Težina 1139 g
Količina

1L, 250ml

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Fenice Power Cleaner sredstvo za kožu:

  1. Čistač razrijediti destiliranom vodom po potrebi. 1:10 je preporučeni omjer za početak.
  2. Isprobati na skrivenom mjestu.
  3. Proizvod našpricati na sjedalo i na magičnu spužvom ili krpu za čišćenje interijera  te čistiti željene djelove.
  4. Nakon čišćenja površine obrisati i zaštititi.