FX Protect Shaggy Wash Pad jastuk od mikrofibre za pranje vozila

129.00kn

Pad od mikrofibre za pranje vozila sastoji se od najfinije i najnježnije korejske mikrofibre, a zahvaljujući svojoj jezgri upija veliku količinu vode pa je idealan za pranje osjetljivih vozila poput onih čiste crne boje.

◘ Najfinija korejska mikrofibra
◘ Upija puno vode i šampona te klizi po laku
◘ Vrhunska FX Protect kvaliteta

Availability: Na zalihi SKU: 01889 Kategorija: Marka:
Vidi košaricu

Opis

FX Protect Shaggy Wash Pad jastuk od mikrofibre za pranje vozila predstavlja zamjenu za klasičnu spužvu za pranje vozila jer je napravljen od izuzetno mekane i nježne mikrofibre koja je garancija za pranje vozila bez ogrebotina, a u isto vrijeme mijenja rukavicu od mikrofibre za pranje ukoliko ste jedan od onih korisnika koji rukavicu ne navlači na ruku.
Kao i FX Protect Premium Wash Mitt, i Shaggy Wash Pad je napravljen od snažno upijajuće spužve koja će zadržati veliku količinu vode i šampona u sebi kako bi što bolje i lakše klizala po laku

Površina Shaggy Pada je napravljena od 3 sloja mikrofibre te upijajuće jezgre.
Mikrofibra, naravno, dolazi iz Koreje što garantira vrhunsku kvalitetu i visok standard u izradi i samoj kvaliteti pletiva.

Dimenzije: 23 x 16 x 5 cm
Materijal: 100% korejska mikrofibra
Mješavina vlakana: 93 Polyester / 7% viskozno vlakno

Recenzije

Još nema recenzija.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

  1. Nikako ne koristite omekšivač prilikom pranja ove rukavice, ali i općenito kod pranja bilokakvih proizvoda od mikrofibre.
  2. Perite na nižim temperaturama (30-40*C) s tekućim deterdžentom, umjesto omekšivača koristite alkoholni ocat, sušite prirodnim putem izvan direktnog sunca.