Koch Chemie Gsf Gentle Snow Foam aktivna pjena

18.50 (139.39 kn) 66.30 (499.54 kn)

Koch Chemie Gentle Snow Foam aktivna pjena je pH neutralna aktivna pjena, velike pjenivosti i izvrsne moći čišćenja sa unikatnim mirisom trešnje. Može se koristiti u ručnim ili automatskim pjenomatima, a odlično radi i kao klasičan šampon za pranje vozila.
Zahvaljujući svojoj pH neutralnoj formuli neće oštetiti premaze i voskove.
PH Detailing službeni je zastupnik Koch Chemie proizvoda za područje Republike Hrvatske od 2022. godine.

Koch Chemie Gentle Snow Foam aktivna pjena:
◘ 1L ili 5L
◘ pH neutralna pjena
Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu

SKU: N/A Kategorije: , Marka:
Obriši
Vidi košaricu

Opis

Koch Chemie Gentle Snow Foam aktivna pjena je pH neutralna aktivna pjena velike pjenivosti i izvrsne moći čišćenja sa unikatnim mirisom trešnje. Može se koristiti kao pretpranje u ručnim ili automatskim pjenomatima ili kao šampon za pranje vozila. Gentle Foam stvara gustu, ravnomjernu, pjenu koja se lijepi za površinu te omogućava dugotrajan rad.
Zahvaljujući pH neutralnoj bazi Koch Chemie Gentle Snow Foam aktivna pjena neće oštetiti premaze i voskove, a može se koristiti i u kombinaciji sa Green Star višenamjenskim čistačem za veću moć čišćenja prljavijih vozila.

Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 
PH Detailing službeni je zastupnik Koch Chemie proizvoda za područje Republike Hrvatske od 2022. godine.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Upoznajte se sa Koch Chemie Product System načinom označavanja proizvoda:

Koch Chemie je proizvođač savršeno koordiniranih proizvoda. ProductSystem način označavanja proizvoda grupira i raspoređuje proizvode po njihovoj namjeni i sastavu.
Dizajn se bazira na periodnom sustavu elemenata čim se naglašava jezgra kompanije: kemija.
Periodni sustav elemenata predstavlja sve poznate kemijske elemente te služi kao sveobuhvatni sustav informacija,

Svi Koch Chemie proizvodi podijeljeni su u 10 proizvodnih grupa.
Proizvodna grupa opisuje polje primjene. Svaki proizvod ima svoju boju koja služi za brzu orjentaciju između više proizvoda. Odličan način za razlikovanje različitih proizvoda u trenu.

Svaki naziv proizvoda ima svoju skraćenicu koja se nalazi u ProductSystem oznaci. U kombinaciji sa bojama čini odličan način za brzo raspoznavanje i razlikovanje raznih proizvoda, pa čak i unutar iste grupacije.
Individualni elementi i skraćenice ne nalaze se samo na pakiranju već i u ostalim reklamnim materijalima što dodaje još jedan detalj unutar Koch Chemie svijeta.
pH vrijednost proizvoda, vrlo bitan čimbenik kod korištenja raznih kemijskih proizvoda, služi kao jednostavna referenca na razne proizvode, posebice kod alkalnih čistača.
Razne oznake, poput one za verziju, označava koju verziju proizvoda koristimo (na primjer H9 01 je bila prva verzija grube paste, nakon poboljšanja sada je njena oznaka H9 02). Na pastama ćemo naći i oznaku za cut (gruboću) i sjaj (gloss).
Sve informacije na ProductSystem oznaci na jednostavan način objašnjavaju namjenu i karakteristiku proizvoda.

Dodatne informacije

Količina

1L, 5L

1 recenzija za Koch Chemie Gsf Gentle Snow Foam aktivna pjena

  1. 5 od 5

    marconni

    Super pjeni i dobro čisti


Napiši recenziju

Koch Chemie Gentle Snow Foam aktivna pjena:

  1. Držati podalje od dohvata djece
  2. U pjenomatu (foam lance) razrijediti 1:10
  3. U ručnom pjenomatu razrijediti 20ml u 1L
  4. Za ručno pranje kao šamponom: 50ml u 10L vode
  5. Isprati obilnim mlazom vode.