Koch Chemie Ls Leather Star 1L njega za kožne presvlake

13.20 (99.46 kn)

Koch Chemie Leather Star 1L njega za kožne presvlake je sredstvo za njegu kože sa premium sastojcima kožu čini mekom i gipkom te polu-mat finiša, baš kao nova. Ugodan miris i jednostavna aplikacija uvelike će pomoći pri korištenju, a nakon aplikacije kožu ne čini skliskom što je jedan od bitnih čimbenika prilikom aplikacije na sjedala i namještaj.
PH Detailing službeni je zastupnik Koch Chemie proizvoda za područje Republike Hrvatske od 2022. godine.

Koch Chemie Leather Star 1L njega za kožne presvlake:
◘  1L
◘ Ne čini kožu skliskom
Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 

Availability: Na zalihi SKU: 01939 Kategorije: , Marka:
Vidi košaricu

Opis

Koch Chemie Leather Star 1L njega za kožne presvlake je premium sredstvo za njegu s prirodnim polumat finišem. Leather Star je odličan izbor za obnovu i zaštitu kože i kožnih presvlaka u vozilima ili u kućanstvu.
Koch Chemie Leather Star 1L njega za kožne presvlake se jednostavno nanosi i ostavlja ugodan miris kože, a koža je na dodir meka i prirodna. Nakon aplikacije koža nije skliska.

Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 
PH Detailing službeni je zastupnik Koch Chemie proizvoda za područje Republike Hrvatske od 2022. godine.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Upoznajte se sa Koch Chemie Product System načinom označavanja proizvoda:

Koch Chemie je proizvođač savršeno koordiniranih proizvoda. ProductSystem način označavanja proizvoda grupira i raspoređuje proizvode po njihovoj namjeni i sastavu.
Dizajn se bazira na periodnom sustavu elemenata čim se naglašava jezgra kompanije: kemija.
Periodni sustav elemenata predstavlja sve poznate kemijske elemente te služi kao sveobuhvatni sustav informacija,

Svi Koch Chemie proizvodi podijeljeni su u 10 proizvodnih grupa.
Proizvodna grupa opisuje polje primjene. Svaki proizvod ima svoju boju koja služi za brzu orjentaciju između više proizvoda. Odličan način za razlikovanje različitih proizvoda u trenu.

Svaki naziv proizvoda ima svoju skraćenicu koja se nalazi u ProductSystem oznaci. U kombinaciji sa bojama čini odličan način za brzo raspoznavanje i razlikovanje raznih proizvoda, pa čak i unutar iste grupacije.
Individualni elementi i skraćenice ne nalaze se samo na pakiranju već i u ostalim reklamnim materijalima što dodaje još jedan detalj unutar Koch Chemie svijeta.
pH vrijednost proizvoda, vrlo bitan čimbenik kod korištenja raznih kemijskih proizvoda, služi kao jednostavna referenca na razne proizvode, posebice kod alkalnih čistača.
Razne oznake, poput one za verziju, označava koju verziju proizvoda koristimo (na primjer H9 01 je bila prva verzija grube paste, nakon poboljšanja sada je njena oznaka H9 02). Na pastama ćemo naći i oznaku za cut (gruboću) i sjaj (gloss).
Sve informacije na ProductSystem oznaci na jednostavan način objašnjavaju namjenu i karakteristiku proizvoda.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Koch Chemie Ls Leather Star 1L njega za kožne presvlake”

Koch Chemie Leather Star 1L njega za kožne presvlake:

  1. Držati podalje od dohvata djece.
  2. Kožu prethodno očistiti sa Koch Chemie Pol Star
  3. Nanijeti na kožu čistom i suhom krpom ili aplikatorom od mikrofibre
  4. Obrisati čistom i suhom krpom od mikrofibre