Koch Chemie ReactiveWheelCleaner 750ml čistač za naplatke

22.50 (169.53 kn)

Koch Chemie ReactiveWheelCleaner 750ml čistač za naplatke je reaktivni čistač za naplatke koji ne sadrži kiseline. Može se koristiti na svim vrstama naplataka poput plastificiranih, klasičnih lakiranih, poliranih… Snažnog mirisa kao i svi čistači naplataka, tokom rada pjeni što omogućava lakše čišćenje teže dostupnih mjesta kod felgi.

S obzirom na jednostavnost primjene, kvalitetu i suptilan dizajn odličan je izbor za dodatak ponudi raznim auto salonima, trgovinama auto dijelova i sličnim trgovinama u kojima kupci mogu tražiti proizvod ovakve namjene, a neupitne kvalitete.

PH Detailing službeni je zastupnik Koch Chemie proizvoda za područje Republike Hrvatske od 2022. godine.

Koch Chemie ReactiveWheelCleaner 750ml čistač za naplatke:
◘ 750ml
◘ Ne sadrži kiseline 
◘ Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 

 

Availability: Na zalihi SKU: 01958 Kategorije: , Marka:
Vidi košaricu

Opis

Koch Chemie ReactiveWheelCleaner 750ml čistač za naplatke je reaktivni čistač za naplatke koji crveni prilikom dodira s metalnim kontaminacijama na naplatku. Ne sadrži kiseline te je u potpunosti siguran za sve vrste naplataka.

Koch Chemie ReactiveWheelCleaner 750ml čistač za naplatke je snažnog mirisa. Formulacija omogućava i puno pjene pa će tako četkanje kotača biti olakšano kako pjena prodire i u teško dostupna mjesta.

S obzirom na jednostavnost primjene, kvalitetu i suptilan dizajn odličan je izbor za dodatak ponudi raznim auto salonima, trgovinama auto dijelova i sličnim trgovinama u kojima kupci mogu tražiti proizvod ovakve namjene, a neupitne kvalitete. 

Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 
PH Detailing službeni je zastupnik Koch Chemie proizvoda za područje Republike Hrvatske od 2022. godine.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Upoznajte se sa Koch Chemie Product System načinom označavanja proizvoda:

 

 

Koch Chemie je proizvođač savršeno koordiniranih proizvoda. ProductSystem način označavanja proizvoda grupira i raspoređuje proizvode po njihovoj namjeni i sastavu.
Dizajn se bazira na periodnom sustavu elemenata čim se naglašava jezgra kompanije: kemija.
Periodni sustav elemenata predstavlja sve poznate kemijske elemente te služi kao sveobuhvatni sustav informacija,

Svi Koch Chemie proizvodi podijeljeni su u 10 proizvodnih grupa.
Proizvodna grupa opisuje polje primjene. Svaki proizvod ima svoju boju koja služi za brzu orjentaciju između više proizvoda. Odličan način za razlikovanje različitih proizvoda u trenu.

Svaki naziv proizvoda ima svoju skraćenicu koja se nalazi u ProductSystem oznaci. U kombinaciji sa bojama čini odličan način za brzo raspoznavanje i razlikovanje raznih proizvoda, pa čak i unutar iste grupacije.
Individualni elementi i skraćenice ne nalaze se samo na pakiranju već i u ostalim reklamnim materijalima što dodaje još jedan detalj unutar Koch Chemie svijeta.
pH vrijednost proizvoda, vrlo bitan čimbenik kod korištenja raznih kemijskih proizvoda, služi kao jednostavna referenca na razne proizvode, posebice kod alkalnih čistača.
Razne oznake, poput one za verziju, označava koju verziju proizvoda koristimo (na primjer H9 01 je bila prva verzija grube paste, nakon poboljšanja sada je njena oznaka H9 02). Na pastama ćemo naći i oznaku za cut (gruboću) i sjaj (gloss).
Sve informacije na ProductSystem oznaci na jednostavan način objašnjavaju namjenu i karakteristiku proizvoda.

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Koch Chemie ReactiveWheelCleaner 750ml čistač za naplatke”

Koch Chemie ReactiveWheelCleaner 750ml čistač za naplatke:

  1. Felge isprati od dnevnih nečistoća.
  2. Bocu promućkati i proizvod našpricati na felgu.
  3. Ostaviti da djeluje 2-4 minute.
  4. Isprati obilnim mlazom vode.
  5. Ukoliko je potrebno, felga se može dodatno očistiti i pomoću namjenske četke.
  6. Koristiti zaštitnu opremu!