Koch Chemie Sandwich Backing Plate podloška za poliranje

26.50 (199.66 kn) 35.80 (269.74 kn)

Koch Chemie Sandwich Backing Plate podloška za poliranje je podloška za poliranje s posebno konfiguriranim spužvastim umetcima. Donosi izvrsnu absorbciju vibracija i uvelike olakšano poliranje na raznim konturama vozila.

PH Detailing službeni je zastupnik Koch Chemie proizvoda za područje Republike Hrvatske od 2022. godine.

Koch Chemie Sandwich Backing Plate podloška za poliranje:
◘ 75mm/3″, 125mm/5″ ili 150mm/6″ podloška
◘ M14 navoj, za rotacijske mašine
◘ Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 

SKU: N/A Kategorija: Marka:
Obriši
Vidi košaricu

Opis

Koch Chemie Sandwich Backing Plate podloška za poliranje je primjerak pribora koji naprosto morate imati. Kako su moderna vozila sve oštrijih linija i rubova tanke podloške mogu napraviti problem kod savijanja i praćenja tih rubova tokom poliranja što uzrokuje nepotrebne vibracije i ubrzana trošenja spužvi.

Koch Chemie Sandwich Backing Plate podloška za poliranje je napravljena s posebnom konfiguracijom spužvastih umetaka između tijela i čička kako bi pružila absorbciju vibracija tijekom rada, a u isti tren omogućila lakše praćenje kontura vozila tokom poliranja.

Promjer podloške: 75mm/3″, 125mm/5″ ili 150mm/6″
Navoj: M14 (klasičan navoj za 99% rotacijskih mašina na tržištu)

Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 
PH Detailing službeni je zastupnik Koch Chemie proizvoda za područje Republike Hrvatske od 2022. godine.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Upoznajte se sa Koch Chemie Product System načinom označavanja proizvoda:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koch Chemie je proizvođač savršeno koordiniranih proizvoda. ProductSystem način označavanja proizvoda grupira i raspoređuje proizvode po njihovoj namjeni i sastavu.
Dizajn se bazira na periodnom sustavu elemenata čim se naglašava jezgra kompanije: kemija.
Periodni sustav elemenata predstavlja sve poznate kemijske elemente te služi kao sveobuhvatni sustav informacija,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Svi Koch Chemie proizvodi podijeljeni su u 10 proizvodnih grupa.
Proizvodna grupa opisuje polje primjene. Svaki proizvod ima svoju boju koja služi za brzu orjentaciju između više proizvoda. Odličan način za razlikovanje različitih proizvoda u trenu.

Svaki naziv proizvoda ima svoju skraćenicu koja se nalazi u ProductSystem oznaci. U kombinaciji sa bojama čini odličan način za brzo raspoznavanje i razlikovanje raznih proizvoda, pa čak i unutar iste grupacije.
Individualni elementi i skraćenice ne nalaze se samo na pakiranju već i u ostalim reklamnim materijalima što dodaje još jedan detalj unutar Koch Chemie svijeta.
pH vrijednost proizvoda, vrlo bitan čimbenik kod korištenja raznih kemijskih proizvoda, služi kao jednostavna referenca na razne proizvode, posebice kod alkalnih čistača.
Razne oznake, poput one za verziju, označava koju verziju proizvoda koristimo (na primjer H9 01 je bila prva verzija grube paste, nakon poboljšanja sada je njena oznaka H9 02). Na pastama ćemo naći i oznaku za cut (gruboću) i sjaj (gloss).
Sve informacije na ProductSystem oznaci na jednostavan način objašnjavaju namjenu i karakteristiku proizvoda.

Dodatne informacije

Veličina

125 mm, 150 mm, 75 mm

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Koch Chemie Sandwich Backing Plate podloška za poliranje”

Koch Chemie Sandwich Backing Plate podloška za poliranje:

  1. Držati van dohvata djece!
  2. Koristiti sa rotacijskim mašinama za poliranje, M14 navoj