PHD Blue Pro Towel

30.00Kn

Blue Pro Towel je ručnik od mikrofibre, dizajniran i napravljen u Koreji što garantira vrhunsku kvalitetu vlakana. Prilagodljiv svakom poslu dati će izvrsnu vrijednost za novac.

◘ PHD Brand!
◘ 400GSM
◘ 40x40cm

Na zalihi

SKU: 105801 Kategorija:
  • Opis
  • Upute za upotrebu
  • Recenzije (1)

Opis proizvoda

PHD je kućni brand PH Detailing d.o.o. s kojim ćemo Vam ponuditi proizvode koji će spadati u kategoriju vrijednost za novac gdje će cijena biti niža, a kvaliteta na razini skupljih proizvoda iz određene kategorije.

Blue Pro Towel je ručnik težine 400GSM-a, izuzetno kvalitetnog sastava od mikrofibre (80% polyester, 20% polyamide), veličine 40x40cm.
S jedne strane vlakna su malo deblja, s druge strane malo tanja čime je dobiven ručnik koji se može prilagoditi svakoj situaciji (brisanje voska, pasti za poliranje, keramičkog premaza itd., dressinga za interijer i sl).

Rubovi su laserski rezani čime je eliminirana mogućnost grebanja površina.

  1. Nikako ne koristite omekšivače prilikom pranja ovog ručnika, a I općenito bilo kakvih proizvoda od mikrofibre. Umjesto omekšivača koristite alkoholni ocat.
  2. Perite na nižim temperaturama (30-40*C) sa tekućim deterdžentom, sušite prirodnim putem izvan direktnog sunca.

1 recenzija za PHD Blue Pro Towel

  1. 5 od 5

    (Potvrđen vlasnik)

    Dobio sam jednu na probu i oduševio se.Jedna strana deblja,druga tanja i biraš kako ti paše.Za ovu cijenu best buy,naručio sam ih 20 ponovno.


Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.