Rupes BigFoot Tool Holder Wall Mount zidni držač

46.40 (349.60 kn)

Rupes BigFoot Tool Holder Wall Mount zidni držač služi za pohranu mašina za poliranje iz Rupes BigFoot serije kako bi radni prostor bio uredan i čist.

Rupes BigFoot Tool Holder Wall Mount zidni držač:
◘ posebno mjesto za kablove
◘ od robusne plastike
◘ direktno učvrščivanje u zid

Availability: Na zalihi SKU: 00759 Kategorija: Marka:
Vidi košaricu

Opis

Rupes BigFoot Tool Holder Wall Mount zidni držač će pripomoći organizaciji radnog prostora, koja može povećati efektivnost, uštedjeti vrijeme i smanjiti stres na poslu.

Novi zidni držač alata iz Rupesove tvornice dizajniran je kako bi radni prostor učinio efektivnijim i optimiziranijim tako što će omogućiti pospremanje alata na za to predviđeno mjesto.
Držač je dizajniran kako bi čvrsto i sigurno držao cijeli asortiman BigFoot mašina za poliranje uključujući iBrid Nano mašine, pa i Rupes električne i zračne mašine za brušenje.

Rupes BigFoot Tool Holder Wall Mount zidni držač je napravljen od lagane ali vrlo robusne plastike i može se direktno zašarafiti u zid.
Zahvaljujući svojim zaobljenim i zaštićenim rubovima, nosač pruža dodatnu razinu zaštite za mašinu i korisnika, a uz dodatnu kuku za vješanje kablova, prostor će biti uredniji nego ikad.

 

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Rupes BigFoot Tool Holder Wall Mount zidni držač”

Rupes BigFoot Tool Holder Wall Mount zidni držač:

  1. Držač zabušiti u zid uzimajući u obzir korištenje zaštitne opreme poput zaštitnih naočala, rukavica i maski.
  2. Ne stavljati mašine teže od 7kg.